Ahojte, schudla som niečo vyse 7kg za cca 3 a pol mesiaca, pričom som jedla cca 4500-5500 kj denne, ale samozrejme som to občas porušila a zjedla som aj 7000-8000 kj. Chodila som veľa von, trosku cvičila, nejako som neobmedzovala sacharidy iba kalórie, bielkovín som jedla tak 1g na 1 kg hmotnosti, občas menej občas viac. Teraz som so svojou váhou úplne spokojná, cca 43kg na 163 cm. Ale nechcem pribrať, poprípade len pár gramov a tak chcem postupne navysvat kalórie. Nech je to aj šetrnejšie k môjmu telu, hormónom a tak. Myslíte že môžem zacat jest 6000-6500kj denne cca po dobu jedného týždňa, potom pridať na 7000-7500kj cca 2 týždne a potom ostať na cca 8000kj a za aj jest úplne intuitívne, bez približneho počítania (ale samozrejme zdravo) a nepriberat, pripadne iba trosku? (do 1kg) +aké sú vaše skúsenosti a ako by som podľa vás mala postupovať? Dakujem
Reverzná dieta, postupne navysovanie kalorii
počuj dievča, menštruuješ ešte? Či aj to si si už zastavila tým chudnutím?
To si čo postihnutá starať sa tak neprimerane o hmotnosť a stravu? Nemôžeš celkom normálne žiť? Bez toho, aby si sa neprimerane sústreďovala na svoju hmotnosť a jedálniček?
Súhlasím s dobreuž: minimálne 5 kíl by si mala pribrať.
načo si chudla 7 kíl? To jak preboha musíš vyzerať. Nepomýlila si sa? 43kil na výšku 163??
Ja som jedla napr ráno celozrnny chlebík s cicerovou nátierkou a zeleninou (1000kj), desiata 250g čučoriedok (500kj) obed losos 125g cca s hráškom a zeleninou (2000cca) a na večeru Salat s vajíčkami atď. (cca 1500kj)...oriesky mam tiež rada :) ale teraz som si dávala len zopár
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.