Ak sa čudujete, že kde zmizol Tomas12345, tak tu máte odpoveď :D
Boh a koníčky :D
neznamy - to sa da povedat asi o kazdom v tomto fore, kazdy pcha svoje nazory do tem a nie kazdeho to musi zaujimat. Btw. - myslim ze ta urazka v tvojom prispevku nebola potrebna
Cloo2, hádam vieš rozoznať rozdiel medzi témou: "niekto mi chýba, chcem ho nájsť" a doslova posmechom. dobreuz nech sa rehoce, alebo radšej plače nad sebou, lebo v živote nič nedokázal, zato sa tu opovažuje takýmto spôsobom znevažovať druhých ľudí. Takéto myslenie nie je v poriadku a ak si niekto myslí, že je, tak by mal vyhľadať odbornú pomoc.
Vcelku zaujimave je tiez to, ze ked tu pisal, tak ste stale nanho utocili. Teraz, ked ste ho prakticky vystvali z fora, tak vam zrazu chyba. Hm, mozete si zagratulovat.
Ale veď nikto nikoho neohovára. Kedysi tu bola téma že hľadajú Antisexx že im chýba a nech sa vráti, to bolo tiež ohováranie?
Teraz nám tu celkom chýba Tomáš, tak aspoň vieme kde je a že sa mu stále darí :) zase z toho netreba robiť drámu
Nechápem čo také zlé napísal. Vôbec to nemyslel v zlom. Tomas12345 už proste patrí do tohto fóra a dlho sa tu neukázal, dobreuz preto pridal fotku že je ešte stále aktívny ale na inom fóre a ďalej spokojne šíri svoju vieru :)
Dobreuz, ja mám Tomáša12345 rada, mať vieru v Boha je dôležité.
Neposudzujme, ak si toto urobil s dobrým úmyslom, je to poriadku...:)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.