Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boh a koníčky :D

swistica

neznamy - to sa da povedat asi o kazdom v tomto fore, kazdy pcha svoje nazory do tem a nie kazdeho to musi zaujimat. Btw. - myslim ze ta urazka v tvojom prispevku nebola potrebna

neznamy1986

swistica: No nie každeho bavi čitať odpovede od ,,pošahaného kresťana" čo svoju vieru pcha šade kde na to neni nikto zvedavy

SofiaElla

Cloo2, hádam vieš rozoznať rozdiel medzi témou: "niekto mi chýba, chcem ho nájsť" a doslova posmechom. dobreuz nech sa rehoce, alebo radšej plače nad sebou, lebo v živote nič nedokázal, zato sa tu opovažuje takýmto spôsobom znevažovať druhých ľudí. Takéto myslenie nie je v poriadku a ak si niekto myslí, že je, tak by mal vyhľadať odbornú pomoc.

swistica

Vcelku zaujimave je tiez to, ze ked tu pisal, tak ste stale nanho utocili. Teraz, ked ste ho prakticky vystvali z fora, tak vam zrazu chyba. Hm, mozete si zagratulovat.

Cloo2

Ale veď nikto nikoho neohovára. Kedysi tu bola téma že hľadajú Antisexx že im chýba a nech sa vráti, to bolo tiež ohováranie?
Teraz nám tu celkom chýba Tomáš, tak aspoň vieme kde je a že sa mu stále darí :) zase z toho netreba robiť drámu

SofiaElla

cloo2, čo je na tom pozitívne a zaujímavé, že tu rozoberá človeka, ktorý už sem neprispieva? To, že poďme ohovárať a klebetiť? To je pozitívne? To je úbohé..

Cloo2

Nechápem čo také zlé napísal. Vôbec to nemyslel v zlom. Tomas12345 už proste patrí do tohto fóra a dlho sa tu neukázal, dobreuz preto pridal fotku že je ešte stále aktívny ale na inom fóre a ďalej spokojne šíri svoju vieru :)

Bambi3

Dobreuz, ja mám Tomáša12345 rada, mať vieru v Boha je dôležité.
Neposudzujme, ak si toto urobil s dobrým úmyslom, je to poriadku...:)