Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boh a koníčky :D

Nighthawk

ked ti tak chýba, tak mu napíš.určite sa poteší.
Viera v praxi,znamená že si ju nenecháš pre seba ale snažíš
sa ju zdielať.ale každý má pravo odmietnuť a neprijať.
Boh dal každému slobodnú vôľu.

momentik25

ach áno.. spomínam si že tu bol tento týpek, som aj zabudol... pretože tento blázon tu ani nikomu chýbať nebude :) náboženský fanatik, ktorý nemá nič iné na robotu, len rozširovať rakovinu na internete sa teraz presunul na inú doménu.. hmmm, tak snáď to tam tí ľudia s ním prežijú

jeho arogantný a ignorantský prístup tu nikomu vôbec nepomáhal, práve naopak, to jeho nekonečné opakovanie tých istých hovien tu ľudí len štvalo.

swistica

Neznamy - ako som pisala, kazdy tu pcha do tem to svoje. Stale je tu kopec prispievatelov, ktory svoj zivotny postoj napisu do pomaly kazdej temy i 10x. Osobne nevidim rozdiel medzi zakladatelom temy a tym o kom tema je.
Niekto by zase nieco mohol vytiahnut i k mojim nazorom. Je v poriadku argumentova a pisat si s dotycnym v nejakej teme,ale taketo nieco pozachrbat je uplne z cesty.

neznamy1986

swistica: Keď dakto šade ale do každej témy ucpe kresťanstvo tak to som sa ešte mierne vyjadril.
Tomasovi som sa snažil vysvetliť jednu vec:
,,Náboženstvo je ako penis. Je v poriadku ho mať... ALE: Nevyťahujte ho na verejnosti. Netlačte ho do detí. Nerozmýšľajte ním. Nepíšte ním zákony." resp. výstižnejšie povedané, nevyťahujte ho pred ľuďmi, ktorí naň absolútne nie su zvedaví

petroneta

Tomas bol pramálo empatický človek, zraňoval a znevažoval iných ľudí a nevidel si ďalej od nosa. S náboženstvom to nič spoločné nemá. Len bol príšerne vzdialený od reality. Nepovažujem toto za ohováranie, lebo som to napísala na rovinu aj jemu. Ja som zistila, že sa s ním nedá rozumne diskutovať.

SofiaElla

áno, Tomáš pchal svoje názory všade, ale to neznamená, že sa mu máme posmievať.
Reagovali sme na jeho názory, kým tu aktívne pôsobil a nechajme ho pasívne odpočívať, keď už na tomto fóre nepôsobí.