Spanie v objatí ublížila som nechtiac

Príspevok v téme: Spanie v objatí ublížila som nechtiac
Auja

Ahojte ľudia žienky aj muži.
Ublížila som manželovi nechciac alebo ako to mám opísať :( Ja proste rada zaspávam s ním a tentokrát som spala na ňom ,myslím tak,že som na ňom ležala. Dovolil mi to a nemal s tým absolútne žiadne problémy a kľudne sme si spali,ale ráno ho tak strašne bolela chrbtica,že sa nevedel ani postaviť ,musela som zavolať rodičom a previezli sme ho do nemocnice ...našťastie nič také. Spávate na manželovi/priateľovi?

Sara122

Nespávam na ňom aj keď by som tak vedela isto zaspať. Ale keď len chvíľku ležím na ňom tak ho bolí celé telo. Sa ani nečudujem že tvoj manžel tak dopadol. Chúďatko.

Tutanchamon_xD

Tu je jasné, že človek založí tému a hneď sa ozve pár tých istých ľudí, čo napíšu, že je to FAKE. Dnes už ľudia ani iné slovo nepoznajú, všade samí FAKE.

ILoveYou3000

Zaujímavé, tvoj manžel je mäkší, než matrac? To musí byť riadne "pri sebe".

Ale vážne, spať na ňom? Je ľudská bytosť, nie veľký plyšák.

ahjajjaj

keby mal inak tú chrbticu v poriadku, tak sa mu to nestane len kvôli jednému takémuto spánku. Stalo by sa to inokedy a z iného, vyvolal by toto isté iný provokatívny podnet.
Možno by zaspal s ramenami nad hlavou, alebo s inak skrčenými nohami, čokoľvek.

Mespac

Suseda tak v noci zalahla manzelovi nohu, ta mu strpla, no a on sa v noci zobudil, ze mu treba na wc a vstal z postele a kedze si tu nohu dobre necitil, tak na nu zle stupil a zlomil si clenok.
My s manzelkou sa v noci drzime za ruku, ale nedovolil by som, aby na mne spala, lebo je to dost nebezpecne, ze ked vam prilahne nejaku zilu alebo cievu, moze dojst aj k vaznemu poskodeniu. Ja ani ruky v lakti pocas spanku nedam do vacsieho uhla ako 90 stupnov, lebo potom uz prilis stlacate cievy a od lakta k dlani sa to zle prekrvuje.