Toto ma neskutocne irituje v lete!!!

Príspevok v téme: Toto ma neskutocne irituje v lete!!!
husiakoza

Neviem cim to je ale ide mi na nervy to obdobie nosenia slapiek a zabiek v lete na nohach muzov a zien.
To ako čvahta ta obuv pocas chodze pri kontakte o bose nohy mi strasne lezie na nervy. Stojite niekde, sedite a pocujete raz za cas ako niekto ide okolo v tej obuvi a same plieskanir bosych noh ale to tak hlucnr ze sa mi "otvara nozik vo vrecku"!
Neznasam to, cakas na urade, ci u lekara, si v obchode alebo len ides po ulici a zrazu plesk plesk plesk plesk plesk a niektori akoby zamerne kladu nohy tak aby cim hlucnejsie plieskala ta bosa noha o slapku.
Neznasam ten zvuk. Alebo ako tahaju tie nohy v tej obuvi za sebou ..
Odporne a nechutne to je.
Sak sami sa zapocuvajte do toho zvuku ak budete mat moznost ale v tych sparnych dnoch ju mat budete ..
FUJ!
Hnus

tysaspamataj

Doma nech si chodia aj holí, ale nech aspoň zatiahnu závesy, ak vôbec nejaké majú :D. Uvidíme, ako budú chodiť povyzliekaní o niekoľko rokov, keďže sa dá predpokladať, že každé leto bude len teplejšie a teplejšie a pre sprostých ľudí to znamená mať na sebe menej a menej oblečenia, tak som zvedavá čo urobia, keď si už nebudú mať čo vyzliecť a stále im bude "teplo".

spamatajsa

Abyys
Kde zijes? V sever. korei?
Ludom chces prikazovat ako sa maju na ulici obliekat? Vsak je demokracia na ulici niesme v praci!!!
Pokial nechodia s pipikmi odhalenymj tak co?!

SofiaElla

Abyys, nie je to pekný pohľad, ale zas zakazovať takéto veci.. Však trošku rešpektu a rozumu to chce, než človek niečo takéto napíše..
Nech si tuční chudnú alebo nechudnú, my "normálni" vieme stále odvrátiť zrak.

Abyys

Mňa okrem nosenia plážovej obuvi v meste irituje aj to, ako chodia ľudia poobliekaní, či skôr povyzliekaní, ešte aj nechutné tučibomby majú na sebe minimum oblečenia, asi si neuvedomujú, že na ich kypré telá (a pivné bruchá) nie je pekný pohľad. To si už môžu rovno plavky obliecť a tak ísť, aspoň im nebude "teplo". Rovnako pre štíhlych aj tučných by mal platiť nejaký "dress code" ohľadom vhodného oblečenia a obuvi do mesta, potom by nemuseli vznikať takéto témy.

SofiaElla

Treba kupovať originálne a kvalitné značky. Mňa tiež irituje, ak vidím čínsky šmejd, ale je to hlavne o ľuďoch.

Dusan333

Mne osobne to tiez vadi ako nohy pkieskaju v tej obuvi. Je to nechutne uz tym tato obuv patri skor na plaz a kupaliska a nie do mesta.
Ale najma to ze mi pripomina vtip ktory som pocul
Ze ked chcete ako zneje suloz tak si skuste zabehat v zabkach pocas dazda na autobus :DDD
Ten zvuk plieskania chodidiel o zabky-slapky totiz pripominw zvuk ked pocas suloze plieskaju varlata o zensky rozkrok ci zvuk narazania penisu o zensku posvu :DDD

swistica

Ano, ako registrovani mame pri kazdom prispevku moznost nahlasenia. Ja som ponahlasovala väcsinu spamu s videami a aj tak s tym nic nerobia. Volakedy tu bola normalne samostatna tema, kde sa pisalo priamo s adminmi. A teraz nic. Tak to tu veru potom aj vyzera.

nezabudka123

Ja som dnes mala tenisky, jednu som si omaľovala. Aj iných v buse som si všimla, že mali tenisky. Po ceste mala jedna pani šnurovačky až pod kolená, vyzeralo to dobre. Takže žabky nie sú podľa mňa vkusné, iba ak na kúpalisko. Odtiaľ môžu kľudne aj čľapkať, ak to inak nejde a sú napríklad ešte mokré. Tenisky sú super a nevytkne sa v nich ani noha.

Bubliii

Vies co netusim, co sa stalo. Asi na to ludovo povedane kaslu. Ved aby sa tu riesili taketo hluposti, to je nenormalne - co ma toto so zdravim?? Rovnako tie spamy s youtube strankami skoro kazdy den.. Nemam na nich ziaden kontakt a nikdy som sa tu ani neregistrovala, takze fakt netusim ako sa na nich obratit. Vy ako registrovani nemate nejaku moznost nahlasit spam alebo nevhodnu temu?

swistica

Bublii - inak na tych adminov som sa uz davnejsie chcela opytat. Ked som sem chodievala davnejsie, stale nieco riesili aj pisali a teraz ich ani nie je kde kontaktovat. To co sa tu udialo?