ženský kolektív a intrigy na pracovisku..

Príspevok v téme: ženský kolektív a intrigy na pracovisku..
smutnadusa00

ahojte ludia prosim poradte kto mate skusenosti s otrasnými povahami zien na pracovisku ako to tam prezit ako si to tak nebrat... Co pomaha aby sa zlepsili vztahy? Kolegyne ma uplne vylucili zato ze neohovaram a neintrigujem citim sa tam otrasne... sef na vztahy kasle vsetko je mu jedno... ostali by ste alebo by ste odisli?

Slide

Este poznamka......intrigy v praci este nikdy nikomu nepomohli, ale vsetko len kazia. Je fajn sem-tam srandovat, utahovat si ale ak je to cez.tak to treba zastavit...

Slide

Ahoj, tiez som mala taky kolektiv a neprijali ma lebo som otvorene vyjadrila svoj nazor na pracu za neplatene volno. Mam skusenost ze s muzmi sa pracuje lepsie, je sranda, zastane sa ta a aj pomoze, ak si ferova aj ty k nemu. Zena ta podrazi aby ukazala ze je lepsia, naoko bude s tebou vychadzat" (pred veducimi a pod.) ale pri prvej prilezitosti ta ocierni aby ona nad tebou "vyhrala". Tiez som si rltym presla a riesila som to tak ze som si dotycu/ne zavolala a pytala som sa co jej vadi, preco je mna taka sprosta... Uz len moja priamost ju zarazila a nevedela nic povedat. Mozno si len ventilovala stres z prace...
Skus to aj ty a uvidis..ukaz ze sa nedas.Ak si nic zle nespravila, mas pravo na slusne spravanie.

ahjajjaj

ani zmiešaný či mužský kolektív nemusí byť lepší, mám skúsenosti s mužom, s ktorým sme si nesadli a ako mi strpčoval život a aj ostatní videli, aký je voči mne zaujatý a nikto sa ma nezastal, lebo ten človek bol vo vedúcej pozícii. Vybavila som si s konateľom firmy, že ako ten človek môj vedúci nie je, ale som samostatná, a pracujem nezávisle od neho. Trochu to pomohlo, ale aj tak tam bol a kazil vzduch. Našťastie, som nebola jediná, ktorá mu ležala v žalúdku a svojou zákernosťou dosiahol, že sa nakoniec proti nemu obrátili všetci a zhoršovala sa aj kvalita práce pod jeho vedením a tak bol prepustený. :-)
Na pracovný kolektív buď má niekto šťastie, alebo nie.

KristynazBA

Jaj moja zlatá, ženský kolektív je to nahoršie čo Ťa môže stretnúť, keď sa stretnú intrigánky a klebetnice je to horor. Ani ja nemám rada ohovárania, posmešky atď a preto som nikdy nebola v kolektive obľúbená. Ak to tam nemôžeš vydržať nájdi si inú prácu, lebo ženské vedia byť poriadne harpie. Osobne budem radšej sama než by som sa mala znížiť na úroveň trápnych sliepok.