Borelioza? pomoc

Príspevok v téme: Borelioza? pomoc
Dagmar26

Prosím o radu, 2 mesiace trpím silnou únavou, tlakom do hlavy, svalovými zášklbmy,trpnutim končatín, krutením hlavy, pocitom na vracanie, slabosťou, keď som sa z toho ako tak dostala začala som pracovať, tak ma začali bolieť klby svaly šľachy som strašne unavená niekdy taká ohlúpnutá. Klieštov som mala niekoľkokrát ale všetko keď som bola dieťa tak 10 rokov dozadu. Najskôr mi vylúčili tetániu a čakam na mr mozgu pre vylúčenie sklerozy multiplex. To je ešte 2 mesiace. Lenže príznaky sú aj boreliozy a to nikto nerieši a čo ak. Prosím Vás zistia mi z mag. rezonancie aj napr. neuroboreliozu alebo to ide len krvnými testami ak ma niekto s tým skúsenosti, dá sa to vôbec diagnostikovať po rokoch? či už budem len chorá.

Olawa

Lymská borelióza. Zober telefón a zavolaj doktorke Ďurovskej. (Nájdeš ju na webe "Ambulancia pre lymskú boreliózu"). Liečba sa platí, ale je to jediná možnosť. Obvodný lekár ťa z toho nedostane. Mala som presne tie isté problémy. Prežila som 3 roky zbytočných vyšetrení, pinkania z dverí do dverí a k ničomu to neviedlo. Nečakaj. Prajem veľa šťastia a vytrvalosti. Budeš ju potrebovať. Drž sa.

Dagmar26

Ďakujem za rady. Urobím to tak po vyšetrení mr požiadam o test na boreliozu. Možno aj skôr ak to bude na nevydržanie. Cítim sa ako by som žila z nejakej rezervy energie.

Rene1337

Robia ti to aby videli na mozgu lezie ak.sa vyluci SM rieste boreliozu ona sa zvykne ozvat neskor aj po rokoch ziadaj western blot a opakovane elisu vylucuje sa z moku ale casto krat je zachytnost mala.

baddog

ziadna tetania neexistuje, to je pseudodiagnoza, ked sa im nechce hladat ozajstna pricina, daj si urobit serologiu na boreliozu a mononukleozu, ale priprav sa, ze ti vobec nemusia pomoct, to je realita na slovensku, na rezonancii sa hladaju nejake zmeny, ktore ale vobec nemusia byt