Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
Mira22

Ahojte, mám taký menší problém s farbou mojich zubov. Sú rovné a fakt by boli krásne, ak by mali belšiu farbu. Nefajčím ani nepijem kávu, takže naozaj neviem, z čoho ich také mám. Ak máte skúsenosti s nejakou pastou alebo inými technikami, ktoré by mi pomohli, nechajte mi prosím komentár. Bielenie u zubára je dosť drahé, nad tým veľmi neuvažujem.
Ďakujem.

lena33

Rovnako súhlasím s komentárom predo mnou. Čo sa týka domáceho bielenia, určite to pomôže a na chvíľku ti to vybieli zuby, ak vieš ako. No nič to nemení na tom, že si dokážem pokaziť sklovinu a tvoje zuby budu ešte horšie ako predtým. Ak bieliť zuby, tak určite len pod odborným dohľadom. Veľmi skúsenosti mám s Dental Brothers, aj čo sa týka kvality bielenia a prístupu tak je to super, no nakoľko si povedala, že takéto bielenie veľmi nechceš, ale tak určite si nebieľ zuby sama doma.

granko7

ahoj študujem zubne lekárstvo a veľmi ti neradim si bieliť zuby ,,domácimi receptami,, bohuzial už som mal možnosť vidiet ako to dopadne a dať take zuby dokopy je potom finančne neskutočne drahé a často to konci vytiahnutím viacerych zubov lebo pacienti nemajú na sanáciu chrupu, to aku farbu majú nase zuby je dane jednak genetikou a súčasne vonkajšími vplyvmi (ako si písala kava caje fajčenie) bohuzial u niekoho sú viac belsie u niekoho nie, dolezite je že sú zdrave
čo by ti mohlo trosku pomôcť je pravidelne návštevy dentálnej hygienicky - čistenie s pieskovanim, to môže vyčistiť usadené pigmenty ale nečakaj zázračne vybielenie o niekoľko stupnov... samozrejme alfa omega je umývať si zuby doma (bohuzial to ani v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou u niektorých)