Dve mena pre dietatko

Príspevok v téme: Dve mena pre dietatko
Mammamia

Dobrý deň
Aký je váš názor na to,keď rodičia dávajú svojím deťom viacej mien? Myslím si ,že väčšina z vás bude mať ten názor,že je to zbytočné,ale mne sa to strašne páči a určite s tým súhlasy viacej ľudí...

Aké mená by ste dali svojmu synovi? Niektorý dávajú aj tri mená,tak aj také môžete napísať že aké by ste dali alebo či poznáte alebo aj či vaše deti majú viacej mien :)

Náš maličký princ sa bude volať Šimon Alexander alebo Viktor Emil :))))))

Ejjjaaa

Poznám veľa ľudí s viacerými menami a podľa mňa to to dieťa nedomotá,náhodou ja by som bola veľmi rada kebyže mám viacej mien ale bohužiaľ. Mojej švagrinej dcéra je Viola Ela a jej syn je Sebastian Samuel

momentik

bude taky maly schizofrenik uz od narodenia, nebude ani vediet, jak sa vola. ako ho budete volat, tak zdlhavo? a deti v skole urcite co najkratsie.

ahjajjaj

poznám rodinu, ktorá je presvedčená o jednom ženskom mene, že je najkrajšie. Majú dve dcéry. Obe dcéry sa volajú teda tým najkrajším ženským menom a k tomu majú to druhé meno každá iné a volajú ich oboma menami.
Ak si želáš, aby malo Tvoje dieťatko dve mená, máš na to právo ho tak pomenovať. Ty vieš, ako ho budeš chcieť volať. A či sa bude používať jedno meno, alebo obe, záleží aj od Vás, konkrétne od dieťaťa, čo si v škôlke, v škole presadí.

ella811

Mne sa to takmer vo väčšine nepáči, ale poznám chalana, ktorý má 2 mená-Daniel Leon a to znie teda fakt skvelo a hodí sa to a dokonca s jeho priezvisko úplne top. Spomenuté kombinácie mien sa mi veľmi nepáčia, nepríde mi, že sa hodia dokopy, ale vaše dieťa, dajte mu meno aké chcete a bude aspoň výnimočný. ;-) Mená sú to pekné aspoň keď sa mu nebude páčiť jedno meno, dá sa volať druhým, ale dbajte aj na to, aby sa to hodilo s priezviskom. ;-)
Pekný deň.

domculcencul

Mne to teda príde tiež zbytočné, používať bude aj on iba jedno meno, to fakt bud emať len celý život na rodnom liste a bude mu to len na príťaž

mimwi

Zbytočne to metie dieťa aj ostatné deti keď sú menšie a navyše potom keď je človek dospelý tak mu na dokumentoch nevystačia kolónky a aj tak ho voláš len jedným menom, nie desiatimi

swistica

Dve mena mozu byt pekne ak sa vyberu take co k sebe naozaj ladia a ak zaroven planujete dieta oboma naraz aj oslovovat. V opacnom pripade to povazujem za zbytocne a prinasajuce kopec administrativnych problemov (väcsina formularov u nas ani nema taku kolonku).