Excel - chcem sa zdokonalit

dudinka57

Co sa tyka excelu, tak nad ten si myslim, ze si proste staci len sadnut a skusat mozno si zapisovat. Inak je kopec online kurzov aj zadarmo a niekedy postaci aj youtube

Emilius

Tu máš dosť pekné online kurzy na to www.vita.sk , ja som si od nich kúpil zase na programovanie a bolo to mega super, veľmi super lektory, ktorí to dokázali aj jednoducho a zrozumiteľne všetko vysvetliť a hlavne tam boli praktické úlohy :)

karka259

Mircok online kurzy jednoznačne nejakú fungujú. Treba len pogoogliť a nájsť si vhodný, ktorý ti bude vyhovovať.

Surina Michal

swistica: Ďakujeme ze odporúčanie nášho YT kanála.

Pracujemnasebe: Naše návody sú overené. S Excelom pracujem viac ako 14 rokov a vo firmách školím už viac ako 10 rokov.

Ako bolo spomenuté máme YT kanál: Leitus - Learn it with us
Máme niečo na webe, na tejto sekcii sa aktuálne maká:
www.itlektor.eu

Alebo máme platený online kurz. Od úplných základov na pokročilého. Aktuálne k 22.2.2021 je tam 300 videí a 17 hodín know-how. Zakúpením získate doživotný prístup aj do nových videí. Materiály na stiahnutie, testy, podporu...

Ak by zaujalo, tak tu:
www.itlektor.eu

swistica

Na youtube sa da vyhladat uzivatel Leitus spol. s r.o., ktory ma k teme Excel zverejnenych cca 50 videí, zacina to od jednoduchsieho a pokracuje k zlozitejsim veciam. Je to v slovencine a ak ti nebude stacit to co je gratis, da sa zaplatit cely kurz - cca 230 videi.
www.youtube.com

Ezcel

Ten easyexcel je platena sluzba.
Na youtube som dal excel training vba a su tam “balicky videi” nechapem co by ste na tom nemali uverit,ved pustim video a excel a skusam/ucim sa.

m.youtube.com

Ezcel

Overene navody...potom asi jedine chod na kurz,ked nie si velmi zdatny v exceli na youtube sa v pohode zdokonalis.ja ked nieco neviem pozrem google alebo youtube, ked ti to nestaci ,potom jedine ist na kurz.