Ako sa mam ubranit pred rodicmi? Teda konktretne pred mamou? Stale sa nejak zamotam do rozhovoru s nou, teda bezna vec, napriklad ze som bola v obchode, alebo ze v meste je jarmok, hocico co poviem, akukolvek vetu, tak zacne zo mnou nejak rozhovor stylom ze zacne na mna utocit a teda sa zacnem branit tazkze sa rozhovor zacne a sputia sa vsetky problemy a ja sa len branim a branim az kym ma uplne nevycerpa vyhrat nevyhram lebo niesom ako ona, len do mna da agresiu a ja potom idem von a vybuchnem v obchode alebo na ludi ktorych mam rada.Znicila som si tak vztahy uz úplne s kazdym.V zivote ma to dost mrzi ale neviem ako sa branit.Aj ked pojdem prec tak to budu telefony.No a ked nezdvihnem tak sa moze stat hocico, ze teda ked bude nieco vazne ze sa jej stane a bude potrebovat naozaj pomoc tak nedvihnem a budem si to v zivote vycitat.Co by ste radili? Je z toho vobec unik?
Ako proti tomu bojovat?
Nepisala si sem uz minule? Tema kde ty a ani mama nemate pracu? Ak aj nie, tak si tu temu pohladaj, su tam nejake fajn rady.
prečo to riešiš?..prečo sa tým trápiš?..nech si povie, nech si útočí..ty sa nebráň a vypúšťaj to..