Nechcem sa stretnúť

Príspevok v téme: Nechcem sa stretnúť
vanessa23

Ahoj, len by som potrebovala poradiť a nájsť nejakú účinnú výhovorku keď sa s niekym nechcem stretnúť , no nechcem o toho človeka prísť? Budem rada ak mi poradíte niečo uveriteľné.
Vopred dakujem

Ps: reči typu “povedz pravdu” mi tu písať fakt nemusíte ... :)) ďakujem za pochopenie

ahjajjaj

cloo bol tak. Mal sa stretnúť s nejakou ženou a nebol toho psychicky schopný, tak to odložil o týždeň. O týždeň neskôr sa už stretol, ale bol psychicky tak vyplašený, že po 10 minútach sa na niečo vyhovoril a ukončil stretnutie.
Ale na ženy v kuse píše, ako ich zaujíma len bankové konto. Pritom on sa s nimi ani stretnúť a rozprávať nemohol a nevedel mame povedať, že ide na rande.
Toto mi tu zaváňa týmto.
Ale riešenie: Napíš dotyčnému, že sa teraz nemôžeš stretnúť. Neuveď dôvod. Nejaký predsa máš, je to jedno.
Zároveň by bolo fajn sa s ním dohodnúť na náhradnom termíne.
Ak sa s ním nechceš stretnúť nikdy, na rovinu mu napíš, že sa s ním veľmi dobre komunikuje a tak, ale nechceš to rozvíjať smerom do reality.

Benedt

Alicia27 zavana mi to pokecom :D, asi typkovi posielala fake fotky, internetovo sa donhi zalubila, ale stretnut sa uz nemoze, lebo vyzera inak a prisla by onho :/ :D, tak radsej sa bude vyhovarat.

alicia27

jednu vec celkom nechapem, preco sa s nim nechces stretnut a zaroven ho nechces stratit?...trochu sa mi to medzi sebou bije...

Riia

A co ti prekaza na tom, aby si povedala pravdu? Vztah, nech je to akykolvek vztah, sa ma budovat na uprimnosti. Ja si na svojich kamaratkach 100% viac vazim, ked mi uprimne povedia, ze niekam nejdu, lebo sa im prave nechce, blabla.. nez aby si vymyslali trapne vyhovorky a klamali. Neskor to moze vyjst najavo a mozno ti to nejak skomplikovat dany vztah.
A ked uz chces nejake vyhovorky, lebo toto pre teba nie je dostatocna odpoved, co je smutne, ale budis.. tak zdravotne problemy akehokolvek druhu, alebo ak mas mladsieho surodenca - musis ho strazit, ...