Kde nabrat energiu po rozchode?

Príspevok v téme: Kde nabrat energiu po rozchode?
Lanalana

Kde beriete energiu? Ide o to, jeden vztah mi nevysiel trval dlho takze o to tazsie zvladnut to.Chcela by som partnera, to ano, ale kde vziat silu na dalsi vztah?Keby vysiel tak je to super, ale dnes viem ze je tu aj moznost ze nevyjde, a to sa priznam asi by som uz druhykrat nedala rozchod.Co mam teda robit? Ostat uz sama, alebo kde vziat energiu aby som sa nebala, a sla do toho a prezila aj rozchod, keby nahodou.Z minuleho vztahu som si povedala ze ked bude zle odidem ale neodisla som.Predlzovala som trapenie az 8 rokov, pricom to mozno bolo jasne uz ovela skor ze to nevyjde.Stale som sa ale presviedcala ze to vyjde.Nechcela som akoby prijat prehru a tak som bojovala a stale viac sil do toho vztahu davala az som sa uplne vycerpala a vtedy ma priatel nechal.Uplne vycerpanu a este rozchod.Som dnes rada ze vobec zijem.Dva roky som sa spametavala, a este stale niesom celkom ok.Uzavrela som sa pred ludmi, lebo by prisiel niekto kto by mi zas ublizil a to by som uz nedala.Hladala som teda silu v prirode samote.Co ale dalej?Kaslat na vztahy?

Lanalana

Napisem este jedno.To aby ma niekto miloval, akosi odmietam, dovod su rodicia, mali pekny vztah ale neskor sa uz len hadali a mama zacala otcovi robit zo zivota peklo.Ja nechcem nikomu ublizit a tak sa bojim prijat lasku.Aby sa niekto do mna nezamiloval a ja mu potom urobim peklo.Toho sa bojim, tak mam problem a tak si podvedome vyberam zlych chlapov ktorym moje ublizenie nebude vadit.Ktori uz aj tak maju zivot zly.Teda ja im neublizim....

Lanalana

Lkum: Mozno blbá otazka, ale ako zistim, ci sa dostatocne milujem?Ja som si myslela totiž, ked som sla do prveho vztahu, ze to tak je.Ze sa milujem dostatocne, no a vidis skoncilo to a este aj zle.Teraz , ked sa na seba pozeram , tak sa naozaj nemam rada, lebo som zlyhala, nebojovala som viac, pritom som si vzdy hovorila ze vzdy sa v zivote vynajdem, nezlyhám.Ale stalo sa to..Preto sa nemám rada, ze som to nezvládla.Neviem to prijat a ist dalej s tym, ze som super clovek, ublizila som ludom a tak ma to mrzi , preto taky postoj.Ale predtym som vzdy robila dobre, nikomu neublizila, v zivote mi veci vychadzali, preco by som sa teda nemilovala?Milovala a napriek tomu vztah skoncil fiaskom.Preto nechapem....

Lkum

Ak nemáš dostatočne rozvinutu sebalasku tak každý vzťah sa ti skončí fiaskom... "Mudri ludia" ti budu vravieť že príde ďalší a podobe...ale akosi zabudnú dodať že do každého vzťahu si berieš opäť seba samu....všetko začína v tebe...ak sa sama dostatočne nemáš rada nebude nikto

Van-ness

Vsetko moze aj nemusi vyjst o tom je jednoducho zivot! Treba si teraz od vztahu trochu oddychnut, byt chvilku sama a ked budes citit, ze si pripravena tak az potom si nejaky zacat. Netreba sa hned hnat do dalsieho. Najprv sa vyliec z tohto!

swistica

Cim je clovek starsi, tym je opatrnejsi - v akomkolvek vztahu. Podla mna tomu celemu nechaj volny priebeh. Chod do spolocnosti, ale nie s cielom najst si partnera, ale s cielom spoznat novych znamych,kamaratov. Mozno casom tam bude niekto vhodny na partnersky vztah.