Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

absolutna nechut do zivota

Príspevok v téme: absolutna nechut do zivota
lalias

ahojte za poslednu dobu sa mi stala taka vec,ze sa mi vobec ,mam az nechut nieco robit.Proste akokeby to bolo pre mna namahave,aj toto uz len to tu napsiat,.Robit kazdodenne cinnosti.Najvacsiu chut mam len ostat sediet na mieste a nepohnut sa ,ale aj sa neico naucit tak to sa mi neda,navyse mi aj prestalo chutit do jedla a stale chudnem .Hneva ma to ale kvoli uceniu,lebo mam taku stratenu motivaciu,zachadzaju mi myslienky a prestavam si pamatat to ucivo,lebo ma akoby nebavilo.Chodim obcas ako kopka nestastia.Co vam zabralo ti co to poznate?

Teli

Prikláňam sa k názoru tu dole.. Vyzerá to ako depresia. Príznaky sú veľmi podobné.

Depresia sa lieči podľa závažnosti. Závažnosť sa posudzuje podľa príznakov a príčin vzniku. Ak máš potuchy kedy to začalo, alebo čo to spôsobilo, môžeš sa pokúsiť zvládnuť to sama. Dôležité je prijať to, čo sa stalo, zrovnať sa s tou situáciou. Niekedy to ide, niekedy nie.. Tiež je dôležité zamestnať sa - nájsť niečo, čo ťa baví a intenzívne sa tomu venovať. Aby si myslela na niečo pozitívne. Tráviť čo najviac času s priateľmi, rodinou, čo najmenej byť sama.

Ak to nepomôže, vyhľadať odborníka.

Mala som presne to, čo opisuješ. Nevedela som ráno vstať z postele. Nevedela som, prečo by som mala.

Keď už sa to nedalo vydržať, našla som si psychológa a spoločne sme prišli na koreň problému. Vtedy akoby mi to celé doplo. To bol prvý a pre mňa aj zásadný krok k uzdraveniu. Potom som tam bola už iba pár krát. Najviac mi pomohlo práve to, že som pochopila čo sa so mnou deje a s čím sa neviem vyrovnať. Vyrovnala som sa s tým časom práve prostredníctvom našej komunikácie. Niekedy treba veci vysloviť. Ja som ten problém uzavrela do seba, aby som sa netrápila a práve naopak. zožieralo ma to. keď som to dala von, zrazu som bola už niekde inde..

držím palce.

Kalgan1

Nemas nahodou depresie? Problem treba riesit od korena, tak by som sa zamyslel nad tym, co v tvojom zivote nefunguje a napraval to.