Mladosť -najkrajšie obdobie

Príspevok v téme: Mladosť -najkrajšie obdobie
konecnestastna

Ahoj všetkym...Som mlada 22 ročna baba..pre niekoho možno divná ale som aká som a nezmenim sa:) ale k veci... Posledne mesiace ma laka všetko kde je nejaké vzrušo nejaky adrenalin..Či už rýchle auta atď..viete konečne som pochopila čo je život a ako sa užíva naplno...Môj názor na život je taky že radšej žiť krátko a poriadne ako dlho a oničom že človek celý život len žije zo dna na deň.. staroby sa dožiť nikdy nechcem....taky život nechcem...teraz som pochopila čo je to život..nájde sa tu niekto podobny koho bavia nebezpečné veci?ak viete poradte mi ešte nejaké nejake aktivity kde aj zariskujem aj sa poriadne odviažem ..som otvorená novym možnostiam;)) ( alkohol a diskotéky sa nerataju)

Michal300

Ahoj urcite o niecom viem :) chodime s partiou na auto stretavky a podobne ked chces vediet viac skus mi napisat na email michaldenny300@gmail.com, za vyskusanie nic nedas ;)

konecnestastna

dobreuz- no podľa mna by sa take niečo nemalo zverejnovat...nech si to natača ak chce ale určite nie zverejnovat na youtube

Pistolnik

Dufam ze tu rychlu jazdu myslis kdesi na drahe, lebo ak by niekto takto ublizil mojmu bliznemu tak oko za oko zub za zub. A neznamena ked niekto nepreferuje adrenalinove veci tak zije zo dna na den.

Sloniecko

to sa bohuzial da pri niecom takomto cakat. Ked nieco take clovek zverejni. Na druhej strane v drvivej vacsine ide do objektov, ktore boli uz mnohokrat pred nim navstivene. A velakrat ani nezverejni suradnice. Ale su stranky pre Urbexerov, kde bez problemov suradnice udavaju, takze nie je to len jeho chyba.

Sloniecko

Urbex je urcite dobra rada. Pred par rokmi o nom u nas este nikto ani nechyroval a dnes uz aj SR ma svojho Urbex krala.