hnisavé genitálie alebo co to je?

Príspevok v téme: hnisavé genitálie alebo co to je?
hnisavi

mam na penise pri koreni uz asi dva roky tak male vriedky a pri miesku take ako keby otvory male ako ihlou spravene ale nejsu vubec cervene a ked zatlacim tak ide uplne biely hnis. a na miesku mam 1 alebo dva ake biele vriedky ale vyzera to uplne ako tukove vankusiky a ked poriadne zatlacim ide hnis...tak prosim pomozte ..sprchujem sa kazdy den

jan t.

Dobry den mam problem na penise ako je zalud tak mam okolo osi male bodky ze vraj je to nejaka jezavost ludovo ale ma to trapi a vadi my to. Prosim co mam robit?? DAKUJEM ZA RADU.

bubo240

zdravym ja mam to iste co pan hnisavy
a tiez sa trochu hambim ist k lekarovi aj ked viem ze hambit sa netreba hlavne co sa takych veci tyka!
rad by som vedel nazov tej jemnej masticky

Joe boy

Ja som bol u kož.lekára a ona ma poslala na chirurgiu ale bojim sa čo mi bude robiť tak som tam nešiel.
PS ako sa volá ten kremik

dr.

to co ty opisujes ma skutocne 95% mužov, nejde o hnis ale na penise su drobne mazove žliazky aby nebola pokozka penisu uplne sucha. a preto sa zvyke tuk ukladat a vyze ra to biele drobne hrcky mozu byt aj vacsie. a skutočne ked to stlacis vyjde nieco biele ako "hnis" ale ide o podkozny tuk ked to roztries trosku medzi prstami je to trosku mastne.
nejde o žiadnu chorobu. nemas sa coho bat. odporucam to ale nevytlacat ani neprepchovat pretoze sa tam moze dostat infekcia a potom skutočne sa to može zapaliť.

lolo

Vazeny pan hnisavy,

to s cim sa trapis, ma 95% muzov na tomto fore. Nic si s toho nerob a chod k lekarovi, uvidis ze ti na to predpise jemny kremik, a po kratkej dobe ti to zmizne.