Sny

Príspevok v téme: Sny
SnivamSnivam

Zdravím

V poslednej dobe sa mi zvykne snívať aj napriek tomu, že mám priateľa, že som s nejakým iným mužom ale nie tak, že spolu chodíme alebo, že spolu spíme, nič také, sníva sa mi, že je to nejaký chalan, je medzi nami taká náklonnosť, cítim sa s ním dobre, nejaké dotyky, možno bozky. Túto noc sa mi snívalo, že s nejakým tým "novým, iným" chalanom len tak ležíme, ja mu ležím na hrudi a kecáme a mám taký príjemný pocit, že veď sa nič nedeje, nič také nerobíme. Také pocity mám v tom sne ako pri spoznávaní sa niekoho nového a vždy vstanem s takým príjemným pocitom. Prečo?

Meridian

Sen je veľmi záhadný stav .Prakticky snívame len niekoľko málo minút aj keď prežiț v sne môžeme celé deje.Nieky len záblesk 2-3sekundy kedy upadneme do snenia ,ale nám sa odohraje dvadsať minutový zážitok.
Samotný spánok je zmenený stav vedomia.
V spánku zažívame veci ,ktoré nâm zrkadlia súčasné ale aj minulé deje a životy.
Samotný sen nâm môže naznačovať čoho sa obávame alebo čo potrebujeme vyriešiť.Niektoré sny sú tzv prorocké ,ale je ich len veľmi málo a veľmi ťažko sa dekódujú.Často je nutné poznať charakter a povahu človeka čo momentálne zažíva alebo aj ako vníma svet lebo opis sna je jeho vlastnâ projekcia udalostí kdešto ako pozorovateľovi sa môže javiť v sne iná situácia.
Tvoj sen sa javí naozaj ako pocit blaženosti po ktorom vnútorne túžiš dokonca je tak vnútorne silný,že nemáš ani pocit ,žeby si robila niečo zlé aj keď to prežívaš z niekym kto nieje tvoj priateľ.Pravdepodobne ide o niekoho kto v tvojom živote veľa znamenal .......kde si sa cítila bezpečne.