Dobrý deň, touto formou hľadám ľudí ktorý boli registrovaný v spoločnosti Herbalife. Chcela by som vedieť akým spôsobom mám ukončiť členstvo a registráciu v tejto spoločnosti . Na ich oficiálnej stránke nie sú žiadne informácie ako v takomto prípade postupovať. Prosím o radu . Ďakujem.
Ukončenie členstva v Herbalife
hamula..len by som to chcela upresniť . Oni práveže nerobia nič preto aby som tam zostala. Nikto mi nič nehovorí, nikto mi nič neposiela, ani ma nerieši. Ja by som sa len v budúcnosti rada vyhla situácii , že som bola pred X rokmi niekde zaregistrovaná a ako to väčšinou býva plynuli z toho nejaké povinnosti. To že som s nimi ukončila styk, nekomunikujem s nimi a nič nekupujem neznamená že to zmizlo.
Len oni budú robiť všetko preto len aby si tie ich kruhy neopustil
Tak ak treba uhradit 10 eur, tak ho nezaplat a napis im list, ze si zialbohu nezaplatil a teda dobrovolne a neodvolatelne ukoncujes spolupracu. A ze ti je to luto.-)))
MirecNR ďakujem . Na jednej web. stránke som našla informáciu že ak chcem byť vedená v ich systéme je nutné uhradiť "symbolický " ročný poplatok 10€. Takže ak som ho po roku od registrácie neuhradila automaticky ma vyradili ?. Vieš o tom poplatku niečo ?
Neblbni, neplať za žiadnych právnikov. Zo zmluvy ti naozaj nič nevyplíva. Kluďne to nechaj tak, nikdy ťa nebudú kontaktovať, len prídeš o možnosť nakupovať ich produkty v sklade so zľavou. Naozaj sa ti nikto, nikdy a za nič neozve. Ja som s tým sekol už pred x rokmi a nič som neriešil lebo to naozaj nie je potrebné.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Bubliii ďakujem. Áno asi to bude jediná cesta, len som sa chcela vyhnúť právnikom a podobne. Bola to moja hlúposť že som si to nezistila vopred . Mňa len zaráža že absolútne nikde nie sú o tom informácie . Ani len nikto kto by sa pýtal. Za ten čas čo som tam bola sa tam premlelo neskutočne veľa ľudí ktorí taktiež s tým už skončili . To nikoho nezaujíma že tam sú stále zaregistrovaný, že z toho členstva vyplývajú aj nejaké povinnosti ?
Myslim, ze so slusnostou v tomto pripade nepokrocis. Daj zmluvu prezriet pravnikovi, necha ti napise nepriestrelne odstupenie alebo take nieco. Na tomto by som nesetrila, od vsetkych tychto pyramid a multilevelov treba byt co najdalej...
Neriesil. Na takuto koninu by som sa nedal nahovorit. Vychadzam z toho, ze vsetky pravne vztahy su popisane v zmluve. Tak najdi tu svoju zmluvu s herbalajfom a citaj.
Vieš mi prosím poradiť konkrétne ? Ak si takúto situáciu riešil/a ? Kde a koho kontaktovať v prípade zrušenia členstva . A za akých podmienok.