Ukončenie členstva v Herbalife

Príspevok v téme: Ukončenie členstva v Herbalife
Byvalyclen

Dobrý deň, touto formou hľadám ľudí ktorý boli registrovaný v spoločnosti Herbalife. Chcela by som vedieť akým spôsobom mám ukončiť členstvo a registráciu v tejto spoločnosti . Na ich oficiálnej stránke nie sú žiadne informácie ako v takomto prípade postupovať. Prosím o radu . Ďakujem.

Byvalyclen

hamula..len by som to chcela upresniť . Oni práveže nerobia nič preto aby som tam zostala. Nikto mi nič nehovorí, nikto mi nič neposiela, ani ma nerieši. Ja by som sa len v budúcnosti rada vyhla situácii , že som bola pred X rokmi niekde zaregistrovaná a ako to väčšinou býva plynuli z toho nejaké povinnosti. To že som s nimi ukončila styk, nekomunikujem s nimi a nič nekupujem neznamená že to zmizlo.

Defcon

Tak ak treba uhradit 10 eur, tak ho nezaplat a napis im list, ze si zialbohu nezaplatil a teda dobrovolne a neodvolatelne ukoncujes spolupracu. A ze ti je to luto.-)))

Byvalyclen

MirecNR ďakujem . Na jednej web. stránke som našla informáciu že ak chcem byť vedená v ich systéme je nutné uhradiť "symbolický " ročný poplatok 10€. Takže ak som ho po roku od registrácie neuhradila automaticky ma vyradili ?. Vieš o tom poplatku niečo ?

MirecNR

Neblbni, neplať za žiadnych právnikov. Zo zmluvy ti naozaj nič nevyplíva. Kluďne to nechaj tak, nikdy ťa nebudú kontaktovať, len prídeš o možnosť nakupovať ich produkty v sklade so zľavou. Naozaj sa ti nikto, nikdy a za nič neozve. Ja som s tým sekol už pred x rokmi a nič som neriešil lebo to naozaj nie je potrebné.

Byvalyclen

Bubliii ďakujem. Áno asi to bude jediná cesta, len som sa chcela vyhnúť právnikom a podobne. Bola to moja hlúposť že som si to nezistila vopred . Mňa len zaráža že absolútne nikde nie sú o tom informácie . Ani len nikto kto by sa pýtal. Za ten čas čo som tam bola sa tam premlelo neskutočne veľa ľudí ktorí taktiež s tým už skončili . To nikoho nezaujíma že tam sú stále zaregistrovaný, že z toho členstva vyplývajú aj nejaké povinnosti ?

Bubliii

Myslim, ze so slusnostou v tomto pripade nepokrocis. Daj zmluvu prezriet pravnikovi, necha ti napise nepriestrelne odstupenie alebo take nieco. Na tomto by som nesetrila, od vsetkych tychto pyramid a multilevelov treba byt co najdalej...

herbalajf

Neriesil. Na takuto koninu by som sa nedal nahovorit. Vychadzam z toho, ze vsetky pravne vztahy su popisane v zmluve. Tak najdi tu svoju zmluvu s herbalajfom a citaj.

Byvalyclen

Vieš mi prosím poradiť konkrétne ? Ak si takúto situáciu riešil/a ? Kde a koho kontaktovať v prípade zrušenia členstva . A za akých podmienok.