Ahojte,
som s partnerom uz skoro rok a pol a este pred 4 mesiacmi sa stala taka vec, ze som nasla spravy ako priatel vypisoval jednej babe z nasej prace. Pisal jej aka je pekna, a bavili sa o hlupostiach aj o tom ako ma lubi a ze nikdy by ma nepodviedol, ze si ma vazi atd.. Odpustila som mu, videla som na nom, ze to lutuje. Mam od vtedy ale iny problem... Este v predolsom vztahu ma partner velmi ponizoval a ublizoval mi aj fyzicky..Posliapal moju dostojnost a trvalo roky kym som sa z toho dostala. Terajsi partner o tom vedel a spravil to co spravil a tym padom som zas v tom kruhu kedy sa citim byt skareda a ze nie som pre partnera dostacujuca.. (Ta baba bola riadne velka kocka so vsetkym co ma byt a mladsia). Stale ju vidim v praci aj 100x za den.. Tazsie sa mi z toho dostava.. s partnerom sa niekedy velmi pohadam, pretoze zas a znova si prekrucam to co sa stalo i ked on mi tvrdi, ze jeho ta osoba absolutne nezaujima (tiez ma partnera) a ze chce mna inak by so mnou nebol. Planuje so mnou aj buducnost. Uz davno nemame obaja 20 ale on uz je po 30tke a ja taham uz na 30 o chvilku. Mrzi ho, ze sa neviem pohnut vpred :( A ja nechcem nicit vztah lebo su vela chvil kedy sme stastní a ptm pride ten jeden moment, ked sa odrazu strhne nepekna burka a ja mu vyhodim na oci to co spravil.. Boli ste uz v takejto situacii? Ako ste sta s tym vysporiadali? :( Dakujem