Ahoj,ja mam vysku 161 cm a vazim 53 kg,stehna a boky su v poriadku,ale stale mi rastie brucho,kolko mam cvicit a co mam priblizne jest,najhorsie ne vsetkom je ze uz asi 3 roky stahujem brucho,som zvyknuta.prosiiiiiiiiiiiiiiiim pomozte
Chcem schudnut
ahojte,
tak pisem po par rokoch.Pribrala som na 72 kg a vysku uz mam 164 cm.Poradte ako schudnut aspon na 55 kg.Dakujem za odpovede.
chcela by som schudnut aspon 5-10kg pretoze mam 17rokov meraim 170cm a vazim 89kg a bola by som velmi rada keby ze aspon za mesiac schudnem okolo 5kg a neskor aby to zacalo postupne na vahe zostupovat aspon aby som vazila ty 75-80kg by som bola vemi rada a ak mi napisete a pomoze mi to budem vam velmi ale velmi vdacna-DAKUJEM
Ja som vyrazne schudla po diagnostikovani celiakie a alergie na mlieko, lebo sa mi vyrazne obmedzil jedalnicek... Strokrat radsej by som sa ale poriadne najedla ako schudla :)
Mna tiez trapi brusko, lebo ho mavam casto nafuknute kvoli chorobe. Inak mam 30 rokov a je viditelnejsie ochabnute ako v 25-ke.Zacala som teraz cvicit, 2-krat do tyzdna a mozem povedat, ze malicke zmeny vidiet, len by to chcelo pridat. Takze si myslim - cvic, ine nepomoze.
aha tak dkaujem za rady ale viete ja mne sa pacia take anoirelticky ja viem ze si mylsite nze som blazon ale.... no hej pacia
podla mna sara neni anorekticka. ma pocity ako kazda teenagerka v slabej chvili...sara pozri ak si ty nemyslis ze si tucna kasli na ostatnych co hovoria. ja to mam podobne, mam 164 a 59kg- je to strasne vela ale pritom nevyzeram tucne. v pohode si dam obtiahnute triko a neni vidiet ze by som mala nejake velke brucho...pytala som sa kamaratiek a tie povedali ze som uplne v pohode postavou a nechceli verit ze mam tolko kil. ale zas naopak ked sa spytas sprostych krav tie ti povedia ze si tucna ale len zo zavisti z toho si nic nerob. pokial ty nechces schudnut a si v pohode nechudni. na mna tiez casto dojdu take pocity ze zacnem s drastickou dietou a nenavidim sa ale len obac nastastie. snazim sa troska zdravsie zit ale to skor pre svoj pocit.
sade,
sara nie je normalna, je anorekticka, inak by ju take veci ani nenapadli, takze by sa mala obratit na odbornika, nie na nas, pretoze tu si bude stale hust len to svoje a vymyslat vsetky mozne dovody, preco nejedt a preco schudnut....