Chcem detox

Príspevok v téme: Chcem detox
Chikita48

Ahoojte,
Mam 17 dni do dovolenky achcem spravit detox.Idem na to dobre ked prvy den si dam na ranajky smoothieacely den budem pit rajec materinu dusku.Druhy den si dam ibagrapfruit.Treti den tiez iba grapfruit.Stvrty den tiez grapfruit.Kolko takto schudnem z 68 kg pri 164 cm za 4 dni?Nepotrrebujem komentare typu ze je to nezdrave .

marek1251487

ak mas pluca, oblicky a pecen, tak sa detoxikujes. viac to nepojde ziadnym pripravkom. ak by si sa nedetoxikovala, lezala by si v nemocnici.

ak chces rychlo schudnut, hladuj a cvic, behaj. jedz malo kalorii. ziadne ovsenne vlocky, tuky, sladke veci. ked budes pit smoothie a rajec, akurat ti vyrasi inzulin. budes hladna jak svina a podrazdena jak svina. ak uz smoothie, tak zeleninove a hod si do nich hrst semien/orechov. vydrzis dlhsie nejest a aspon prijmes nejake ziviny a malo sacharidov, ktore ta robia hladnou. na obed file na vode a brokolicu. na veceru zeleninovy salat a bielka. nejedz medzi jedlami VOBEC NIC. potrebujes citit hlad minimalne 2 hodiny pred jedlom. VTEDY chudnes podkozny tuk. toto sa snad da praktizovat styri dni.

dodrbes si tym sice metabolizmus a po dovolenke priberies viac, ako mas teraz. ak ti to za to stoji.

Gabi_V

zdravšou formou je prerušovaný pôst 16:8 coachtomas.sk vďaka ktorému schudne telo za krátku dobu a zachová si stále ten istý príjem živín

Michalkask

Ahoj, s tým detoxom si nie som úplne istá. Slúžia väčšinou na očistenie organizmu a nie k rýchlemu schudnutiu. Pre zdravie je to určite prospešné ale nečakajte nejaké super výsledky. Osobne vám môžem odporučiť proteínovú diétu. Mala som tento balíček na 6 dní www.proslim.cz kedy som pila iba koktail a polievku a k tomu jedla zeleninu a zbubla som cez 3 kg ... na takto krátku dobu to nie je nijako nebezpečné a ak to dodržiavate správne tak sa výsledok skoro vždy dostaví.