Aku mate fasadu ?

Nirak

Tiež sme sa sťahovali do staršieho domu a keďže rekonštrukcia je už sama o sebe dosť nákladná, rozhodli sme sa zatiaľ fasádu nerobiť nanovo, ale len vyčistiť. Odporúčam každému, kto má staršiu (ale nepoškodenú!) fasádu cistime-fasady.sk - tá fasáda vyzerá naozaj opäť ako nová :).

majka58

Aj my máme zateplené, ale dávali sme to robiť asi tri roky dozadu a vyzerá to zatiaľ dobre. Tá fasáda, čo sme mal predtým bola katastrofálna a popraskaná, tak sme sa rozhodli takto.

LokoP

Aha, no my mame pri vchodových dverách obložený dom tehlami od byt-in.sk tam su aj fotky ako to vyzerá, podľa teba by to vedeli urobiť? Alebo vynecháme tu jednu stenu .. No teda asi im idem zavolať, ďakujem za tip!

Andrvan

www.housepro.sk CHalpci veľmi šikovní, príšli, poemrali, dali cenovú ponuku, dohodli sme sa kedy prídu. Vyčistili za deň a vyzerá to super, som maximálne spokojný popravde asi zavolám aj kvôli streche...

Andrvan

No, my mame klasicky zateplenu fasadu, ale asi ju budeme musiet dat umyt. Uz ma cca 12r ale je dost spinava, minule som videl jednu formu, co to robi, tak asi im zavolame. Ale ak ti mozem proadit, tak asi si daj zateplit, nestoji to vela a vyzera to lepsie ako stary dom.