Obcas ma svrbia gulicky a neviem co to je

kungfu

Mna tiez zvyknu svrbiet vajcia, ked ich mam spotene. Raz som tu na to zalozil temu a nielen, ze mi nikto neporadil, ale este ju aj zmazali. A zdravie vajec je pri tom velmi dolezita vec. Je v tom buducnost ludstva.

miroa

Zrejme mam filcky. Svrbia ma gule a stále mám pocit , že mi po nich niečo lozi . použil som už rozne spreje a šampony no stale nič . Už sa mi po vajciach urobili hnisave vrediky , na ktore si davam čiernu mast , no stale citim že mi tam niečo lozi a ukryva sa aj v konečniku , neviem už čo s tym , su to filcky?

neva

-odkaz odstránený-
chlapci, je to rovnako dobré pre Vás, ako aj pre dievčatá.
Ak by to nestačilo, v prípade, že máte len suchú pokožku, tak detský olej.

cvyda

TAk ja mám to isé a tento problém ma už trápy dosť dlho..mylím si že su to kvasinky ešte som neskúsil použiť nejaký krém na plesne ale musím niečo vyskúšať...Čím viac si ich škrabem tým viac svrbia a potom sa mi koža akokeby šupe. Niekedy ma svrbia aj vnútorné strany stehien, skratka všetky miesta kde sa aspoň trochu spotím ...A už ma to kurwa že sere

mandy22

to milujem take dementne otazky na forach ze mam na vajciach to a to - co to je?? kokos naco tu zakladas fora, radsej chod k lekarovi a ukaz mu tie vajca nech sa ti na to pozre a zisti co to mas. svrbenim sa prejavuju napr kvasinky