Som sam a nechcem ziaden vztah. Ako sa vyrovnat s tym ze moj nazor nemusim pisat do kazdej temy o vztahoch.
Neviem ako sa vyrovnat s tym ze nenavidim vztahy
Pag to vzdy vyriesi super, ako Colombo.
rofl :D :D :D :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Povedz si to inak a zmen si ten zly setting, teraz vztahy neriesim, ale joj, joj, este to vsetko raz isto dobehnem. Ja som veriaci, ale rozmyslam v 5 rocniciach, ma to nieco do seba, ale zase si nechod znovu po krku tym, ze musis presne dodrzat tych 5 rokov na minutu presne. Co by som ti este poradil? Dusim sa prave kostickou od ryby, tak mam este take dve minutky k dobru. Asi nic, keep smiling a JBNT.
Tomas12345: orientuj sa na Boha a na koníčky a na dobré jedlo
dobreuz: vzťah je zbytočnosť.
Príspevky tých istých ľudí. Zakaždým to isté.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Už je to strašne trápne ako ho stále riešite :) Toto fórum slúži na to aby si ľudia navzájom poradili, autor témy si vždy vypýta radu a dobreuz mu poradí podľa seba. Je na tom niečo zlé?
Aj keby sa stále opakoval vy mu zase pod každú správu píšete ako sa mýli a že nič nevie o živote. Tak sa s tým už konečne zmier že nie každý musí mať rovnaký názor na svet ako ty alebo to ignoruj. Bože mať tvoje problémy fakt :)
Velmi pekne dakujem za vase nazory. Budem o sebe vela premyslat, vela cvicit, pouzivat masticku na hemeroidy, to viete tie cinky urobia svoje a nebudem v kazdej teme prudit.