Nizky cukor

Príspevok v téme: Nizky cukor
Misickaa44

Dobry den, som v 17tt a minuly tyzden som mala v noci kolapsovy stav, kedy som 2x odpadla. Lekari mi namerali nizky cukor (3.8) a nizky tlak. Nizky cukor sa mi potvrdil aj odberom krvi. Chcem sa spytat, ci ma niektora z Vas podobnu skusenost s nizkym cukrom v tehotenstve? Pred tehotenstvom som problem s cukrom nemala, tak predpokladam, ze to suvisi s tehotenstvom?
Co ste robili pri podobnych problemoch?
Dakujem za rozumne rady

Misickaa44

S tehotenstvom som spokojna, a nic si neidealizujem. S manzelom mame rovnake nazory, nepanuje nesulad ale dakujem za rady.
Lekari mi na to zatial nedali nic, zajtra idem na diabetologicke vysetrenie.
Dakujem za nazory a rady.

Priest

nie , nie je to vtip. Stačí nespokojnosť súvisiaca s tehotenstvom
a s tým súvisiace vzťahy obecne.
Príčinou môže preintelektualizovaná rodina alebo napr. nechcené dieťa, nesúlad medzi manželmi lebo budúci otec chce chlapca(futbalistu) a matka zasa dcéru a pod..Počas tehotenstva prebieha tzv. idealizácia životného vývoja/cesty. BUDÚCE DIEŤA MÁ SVOJU VLASTNÚ KARMU/OSUD a nie aby bolo zaťažené karmou rodičov. Každá emócia ovplyvňuje chemické reakcie v organizme až do možného zhmotnenia fyzickej choroby.
Ste povrchní , konzumní - výsledok materialistickej doby a výchovy. Za všetkým CHORÝM, sú vzťahy a životné postoje a v tomto prípade to môžu byť generované myšlienky matky voči plodu, napr. vo forme nespokojnosti matky s tehotenstvom všeobecne.

Bubliii

Verim, ze prispevok podo mnou je iba vtip. Bohuzial ti tiez neviem poradit, lebo tehotne zvyknu mavat problem skor s vysokym cukrom. Urcite to ries so svojim lekarom a co najskor!