Zomrel kamarát

Pag

Ak si veriaci, tak to na rozumovej urovni zvkadnes, na citovej ti bude tazsie. Asi bolo medzi vami silne putu. Prajem Ti uprimnu sustrast. Mne tiez umrie najlepsi kamarat, lebo sa zorhodol, ze sa upije. Skusal som vsetko, ale odmietol akukolvek pomoc, cize su aj taki ludia.

Tutanchamon_xD

Choďte sa vašimi filmami a hokejom do ***** tu ľudia hľadajú pomoc a nie vaše záznamy z hokejov a filmy.

Kimmy_CA

Ak sa nemáš s kým o tom porozprávať (čo sa občas stáva) tak ak môžeš, skús vyhľadať služby profesionálneho terapeuta alebo terapeutky. Oni by ti možno vedeli aj lepšie pomôcť ako napr. známi a iní ľudia, ktorí to môžu myslieť dobre ale nevedomky povedať niečo zraňujúce alebo niečo čo tvoj súčasný stav nechtiac ešte zhorší.

Frode

Nemám sa s kým porozprávať.... Vlastne ani nechcem.... Hej skôr nejaké lieky alebo to nechám tak.... Ale prebudilo to moje samovražedné pocity, ktoré som si myslel, že ustúpili.... Vitamíny alebo niečo také nepomáha....

kolaria

Treba sa stretávať s ľuďmi, možno sa vyrozprávať, ak treba vyplakať, ja by som hneď nešla tou cestou, že lieky. To, že smútiš je normálne

Nadej nadej

Možno je práve čas začať hľadať Boha :)
pomodlím sa za teba. Určite to bolí ale zas to nie je všetko. Nuž tak to je. Ale máme nádej že raz sa všetci stretneme tam hore :)