Priateľka sa ma bojí

Príspevok v téme: Priateľka sa ma bojí
Junol

Dobrý deň.
Som mladý muž 23 a priateľka sa ma bojí.
Nemá nato dôvod nikdy som jej neublížil. Dneska sme sa tak pochytili a trošku sme sa hádali ako to vo vzťahoch býva,ja som pristúpil k nej a ona začala plakať vykrikovať aby som jej neublížil a že sa ma bojí... Sme už spolu viac ako rok a proste neviem prečo sa ma bojí ,že či to je kvôli mojej výške 1,97 (ona má 1,60) alebo ja neviem... Poraďte mi prosím čo mám robiť a ako jej mám dokázať že jej neublížim. Vás sa priateľky zo začiatku báli alebo boja? Ja som v koncoch nikdy by som neudrel ani nijak neublížil žene a nie to ešte jej milujem ju :"(

ahjajjaj

podľa mňa to je kvôli rozdielu vo fyzických proporciách. Nemá staršieho brata, pri ktorom musela držať hubu a krok? A čo jej otec, neudrel ju, alebo neudrel jej mamu?
Neboj, časom zistí, že Ti môže dôverovať, a hysterka kvôli tomu, že sa Ťa bojí nie je. Ja mám napr. staršieho brata, ktorý ma v detstve neraz tresol a totálny fyzický nepomer, a keď som mala krátky čas jedného frajera, bála som sa, že mi ublíži. Ten vzťah sa rozpadol, predtým, ako by mal byť vážny, ale prispel nejak k tomu, aby som dozrela, a manžela som sa nikdy nebála.

swistica

Mozno to tiez vychadza z toho, ze si ublizil predoslej partnerke, alebo zvyknes mat konflikty s ludmi vonku. My nevieme, my ta nepozname. To sa musis porozpravat s priatelkou aby ti dala spätnu väzbu.

Nam

Neviem, čo za ľudí tu píše také kraviny, či sú to trollovia alebo reálne sú ľudia takí tupí.. No ale teraz k tvojmu problému! :) nemyslíš, že môže mať zlú skúsenosť so vzťahmi? Čo ak mala v minulosti násilnického partnera? Alebo zažívala násilie v rodine? Keďže ste spolu už celkom dlho, asi by bolo dobré sa jej na to spýtať... Ak je to tak, ako hovorím, asi o tom nechce hovoriť... Ale spýtaj sa jej aspoň, či je to niečo také, alebo či si ty urobil niečo, z čoho má pocit, že sa ťa musí báť :) ale netlač na ňu... Dúfam, že ti to nejako pomôže... Držím palce

Tulak

Vyfackaj ju potom bude mat dovod sa bat. Herecka ta len skusa. Manipulativne sklony treba potlacit v zarodku. Nepomozu facky skus past. :)