Dobrý deň.
Som mladý muž 23 a priateľka sa ma bojí.
Nemá nato dôvod nikdy som jej neublížil. Dneska sme sa tak pochytili a trošku sme sa hádali ako to vo vzťahoch býva,ja som pristúpil k nej a ona začala plakať vykrikovať aby som jej neublížil a že sa ma bojí... Sme už spolu viac ako rok a proste neviem prečo sa ma bojí ,že či to je kvôli mojej výške 1,97 (ona má 1,60) alebo ja neviem... Poraďte mi prosím čo mám robiť a ako jej mám dokázať že jej neublížim. Vás sa priateľky zo začiatku báli alebo boja? Ja som v koncoch nikdy by som neudrel ani nijak neublížil žene a nie to ešte jej milujem ju :"(
Priateľka sa ma bojí
podľa mňa to je kvôli rozdielu vo fyzických proporciách. Nemá staršieho brata, pri ktorom musela držať hubu a krok? A čo jej otec, neudrel ju, alebo neudrel jej mamu?
Neboj, časom zistí, že Ti môže dôverovať, a hysterka kvôli tomu, že sa Ťa bojí nie je. Ja mám napr. staršieho brata, ktorý ma v detstve neraz tresol a totálny fyzický nepomer, a keď som mala krátky čas jedného frajera, bála som sa, že mi ublíži. Ten vzťah sa rozpadol, predtým, ako by mal byť vážny, ale prispel nejak k tomu, aby som dozrela, a manžela som sa nikdy nebála.
Mozno to tiez vychadza z toho, ze si ublizil predoslej partnerke, alebo zvyknes mat konflikty s ludmi vonku. My nevieme, my ta nepozname. To sa musis porozpravat s priatelkou aby ti dala spätnu väzbu.
Neviem, čo za ľudí tu píše také kraviny, či sú to trollovia alebo reálne sú ľudia takí tupí.. No ale teraz k tvojmu problému! :) nemyslíš, že môže mať zlú skúsenosť so vzťahmi? Čo ak mala v minulosti násilnického partnera? Alebo zažívala násilie v rodine? Keďže ste spolu už celkom dlho, asi by bolo dobré sa jej na to spýtať... Ak je to tak, ako hovorím, asi o tom nechce hovoriť... Ale spýtaj sa jej aspoň, či je to niečo také, alebo či si ty urobil niečo, z čoho má pocit, že sa ťa musí báť :) ale netlač na ňu... Dúfam, že ti to nejako pomôže... Držím palce
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Vyfackaj ju potom bude mat dovod sa bat. Herecka ta len skusa. Manipulativne sklony treba potlacit v zarodku. Nepomozu facky skus past. :)