Akné-Acnatac

Príspevok v téme: Akné-Acnatac
12345663773

Dobrý deň posledný rok trpim miernym akné cez tuto zimu sa to výraznejšie zhoršilo neviem či to spôsobovala prírodná kozmetika od many keďže pri jej užívaní som to mal asi najhoršie mesiac dozadu som bol u dermatologicky ktorá mi predpísala duac gél a na deň Avene cleanance expert + umývať ráno a večer s avene cleanance mydlom pokožka sa mi hneď zlepšila lenže po pár dňoch sa mi po duac gele hrozné začervenanala tvar a svrbela tak som ho bohužiaľ musel vysadiť posledné 3 týždne si dávam na deň aj noc len avene expert a avene mydlo pleť mám skoro cistu až na drobne podkozne vyrážky okolo úst ktoré sa občas zapália a ostávajú mi po nich pigmentove škvrny teraz mi predpísala gél ACNATAC tak sa chcem spýtať na skúsenosti pretože čo som zatiaľ čítal tak sa mi noc do neho nechce

Hortenzia

Ak ide o pod kožné vyrážky v okolí úst môže ísť o helikobaktera.. Ak sa to teda spája aj s ťažkosťami tráviacimi. Na čistenie mne najviac zaberá enzýmový peeling ale taky ktorý sa môže používať každý deň. Mne najviac vyhovuje prírodný Annemarie Börlind enzým peeling.. Ono ti to vlastne rozloží všetky tie odumreté kožné buky zmiešané s kožným tukom ktoré upchavaju pór.. Peeling kupujem na bioskin.sk kde vždy pridajú darčeky a vzorky a už tam mám aj zľavu ?