Ahojte, mám 24,rokov a potreboval by som pár rád, názorov na moj prvy vážny vzťah ktorý trva už skoro 6 rokov, s priateľkou sme už od skorého veku ona 15 a ja 17. Zo začiatku to bol prekrasny vztah plny lásky až do chvile ked priatelka začala dospievať a s tým prišli aj prve resty, vypisovanie s chalanmi, koncerty, diskotéky všetko som jej toleroval lebo podľa mňa je laska hlavne o dôvere, občas boli aj neake nezhody ale to patri ktomu, až do momentu ked som zistil že ma podvádza, trvalo to asi 4 mesiace kym som na to prišiel.. velmi som sa citil ponížený a sklamany... na jej obranu mi to argumentovala že som jej nebol schopný dat to všetko čo chcela a že sme sa hadali, neustale sa uražala pri snahe komunikovať s mojej strany k nej..prosila ma o odpustenie bol som zufaly, prekusol odpustil a šli sme ďalej,chvíľu sa snažila len po čase som zistil že po diskoteke sa opita vyspala s neakym chalanom,... opäť som jej odpustil, alkohol boli sme pohádany snažil som sa to pochopit, proti srsti som to vyhodil a hlavy a žil ďalej, neustale mi opakovala nech sa zmenim že nie som na ňu dobrý, že sa mam viac snažiť, a robiť ju šťastnou... robil som všetko pre to aby bola somnou šťastná. snažil som sa, netvrdím že som dokonalý ale takouto formou nevery mi to fakt nemusela dávať na javo, poslednou dobou sme hodili minulost za hlavu a chceli sme sa posunúť ďalej,chce aby som si ju vzal,chce si založiť rodinu ja by som to aj rad spravil len niesom si isty či by to bol spravny krok keďže dovera vo vzťahu je slaba, povedal som jej že chcem čas lenže ona už nechce čakať a dostáva ma do situacie kedy neviem čo mam robiť...otazka znie aky mate na to názor? bojim sa toho že by zase chodila poza moj chrbat za chalanmi aj keby sme boli zasnubený, a mali deti alebo ju to zmeni a konečne si uvedomí čo vlastne chce? vďaka za rady a za názory. Pekný deň
neviem ako ďalej
Bud chlap. Vezmi si ju a urob jej dieta. Ona skrotne. Prekazky a problemy budu vzdy. Nikdy nenastane idealny stav. Dokazes si predstavit, ze to urobi iny chlap?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ako nehnevaj sa na mňa ale tu snaď netreba ani odpoveď.. však kvôli tým tvojím ústupkom a vedomím že si v podstate môže robiť a dovoliť čo chce ta ma omotaného okolo prstu, nemá k tebe rešpekt, neváži si ta pretože podvádza naďalej a nebol to jeden omyl.. začni si vážiť sam seba namiesto toho aby si na seba kašlal a trpel pri nejakej nerozhodnej babe ktorú si vážiš viac než sam seba.. Je to dlhá doba 6 rokov ale ak chceš naďalej toto trpieť tak si na najlepšej ceste ničiť si život aj ďalej ako to tak čítam.. nech si ide za druhými ani s nimi nevydrží.. Keby sa naozaj rozhodneš odísť a ukončiť to tak by si možno uvedomila že niesi jej bábka a trochu by ta začala inak vnímať ale to už by malo byť pre ňu neskoro. Nestojí ti to za to.. aj ked chvíľku možno budeš trpieť ale verím že si nájdeš babu ktorá ta bude mať fakt rada a nie len určite výhody a potom ostatne hľadať u iných.. a ešte z toho obviňovať teba.. však tak keď jej to tak vadilo mala komunikovať nie potom sa vyhovárať že je to tvoja chyba..
nie si povinny s nou zostavat, za to, ze ju dlho poznas, ste kazdy iny, kazdy chcete nieco ine, je ferove sa rozist a najst si niekoho vhodnejsieho
nieje to úplne normálny ideálny vzťah , ale neviem ako ďalej... naposledy mi povedal "buď ma požiadaš o ruku a spravime si dieťa alebo to spravi niekto iný... som dosť citovo na ňu naviazaný len predsa sme boli spolu dlhy čas a hlavne sme aj skoro do toho skočili.. mala len 15 prežil sme toho strašne vela spolu dobreho aj zlého,neviem ako by som sa mohol od nej citovo odtrhnúť a rozmýšľať racionálne a vyriešiť to triezvou hlavou nie zamilovanou.
ak mam pravdu povedat celkom sa tomuto vztahu aj cudujem ;)
bude ta podvazat aj dalej, posli ju kade lahsie