V poslednej dobe nedokážem rozmýšľať nad ničím iným. Mám pocit že svet je len ilúzia a všetko čo považujeme za realitu je len v našej hlave .Nevieme ako svet vnímajú druhý. Ako priklad: Janko vyrastá na ostrove kde mu je vsugerovane že obloha je ruzova.Janko bude vravieť že je ružová aj keď v skutočnosti ju vidí modrú.S toho vyplýva že keď vsedci vravia že obloha je modrá automaticky tu farbu ktorú vidíme nazývame modrou ale možno moja modrá je tvoja ruzova.a ako to je sa nikdy nedozvieme. Farby vlastne existujú len v našom mozgu lebo sú to len fotóny ktoré sa odrážajú a mi ich vnímame ako farby.to su len farby ale mám pocit že vnímame všetko inak.Nevieme ako nás vidia ostatný nevieme čo je myseľ a toto ma desí že mám len 14rokov a mám takéto myšlienky neviem čo mám robit.
Svet je ilúzia
Zijeme v Matrixe. Akoze nie presne v takom, aky bol v tom filme, ale nieco na ten sposob to bude- nasa realita nie je skutocna a je to iba iluzia. Oblohu vidis modru, lebo to tak chceli bytosti, ktore nasu realitu naprogramovali. Mozes o tom najst clanky na internete. Opatruj sa.