Cauko. S bratom sme zdedili dom. Otec zomrel na rakovinu a mama zije s novym manzelom mimo mesta uz vo svojom. Nam zostal dom rodinny s malou zahradou a plus jeden rozostavany "dom" na tom istom pozemku. Oba su pomerne male a nas sen s manzelkou bol zburat ten jeden a mat tam peknu zahradku, altanok...
No je tu moznost ze jeden druheho vyplati aby si ten jeden mohol dostavat ten druhy dom, len nejde to podla planov, kedze je mlady a my mame svoj vek.
S manzelkou by sme sa uz chceli snazit o dieta, ale chceme ho priviest do domova hotoveho, do sukromia... Aby sme mohli prijmat navstevy, aby po porode nam mohli prist pomoct maminy. Ja mam 27 a brat ma 22 - party, disco, marihuana, baby......... Je druhak na vyske a kym dostuduje a najde si nejaku pracu, stabilne dievca, tak vlastne tu bude byvat (ci mi nevadi keby sa sprava normalne) a potom kym mu daju hypoteku - ak vobec, tak budeme cakat na vyplatenie alebo si zoberieme skor hypo aby sme sa pohli. (Ide o dedinku za BA, hodnota polovice celeho objektu je vyse 150 000E) No pride mi to nepsravodlive, preco by som ja mal uhybat jemu? Je to nase spolocne. Aj ten dom v ktorom sme vyrastali. Mame obaja take iste pravo na neho....
Je to moj maly bracho a mam ho rad, zostal mi z rodiny jediny, teda este s mamou.. Len mna teda - nas, dost obmedzuje, tym ze sa nevieme pohnut, bez vyplatenia, bez planov...neviem teraz ci cakat cca 5 - 6 rokov kym on sa mozno rozhybe a urobi take vazne kroky v zivote ako robime teraz my.. Moc sa o tom rozpravat nechce..
Prosim, date mi tu nejake rady ? Ako postupovat, ako sa s nim o tom pobavit ? Nevie ze si chceme zalozit rodinu..
Naj by bolo mu to vysvetlit, my si zoberieme hypo a vyplatime ho - aj navyse, aby mal start do zivota. A my tam zostaneme a budeme si budovat svoje..