Ako si nájsť partnera na stužkovú ?

jesenikovael

My sme sa dohadovali, že buď všetci alebo nikto. Ale nakoniec to dopadlo tak, že nikto si nebral iba tri spolužiačky, je to na tebe, väčšinou tí frajeria tam sedia ako takí motáci a nudia sa lebo sa venuješ spolužiakom a ak máš pocit, že tam chceš niekoho mať tak si normálne kamaráta zavolaj.

Riia

Ja som na stuzkovej tiez nemala priatela. Vlastne my sme z kapacitnych dovodov mohli mat len rodicov, ostatni prisli na balkon na oficialnu cast..
No ale tiez nechapem, ved to nie je povinne a ak tam mas dobre spoluziacky, zabavis sa s nimi.. partnera na tanec budes mat predpokladam nejakeho spoluziaka. :)
Miesto takychto somarin ries radsej skolu, maturitu a pod. ...:) Stuzkova je nieco, co si mas uzit a nie stresovat, ze nemas frajera, ktoreho by si tam zavolala. :)

Simi31

Toto je zas nejaký USA štýl ? V živote by ma nenapadlo hľadať partnera na stužkovú. Keď som mala ja stužkovú, tak som nezobrala ani vtedajšieho frajera. Bol síce zdutý, ale moje podvedomie mi akosi dalo najavo, že pozor, nebudete spolu asi navždy a keď si budeš pozerať DVD, vždy sa kvôli tomu nasereš. Tak som zobrala najlepšiu kamošku a náramne sme sa zabavili :))))
PS: Podvedomie malo pravdu :D

Nam

Inak ešte mi napadlo - niekedy je partner na škodu... Priateľ, keď mal stužkovú, celú ju vraj strávili chalani spolu a keď tam mal nejakí priateľku, tak ani s ňou veľmi nemal kedy byť :D

Nam

Čo je to za blbosť? Ak ťa to trápi iba kvôli tomu že "preboha, a stužková, musím mať partnera" ale i ak ti to nevadí, tak sa tým vôbec netráp... Veď to nie je ples ani nič podobné :) ja som mala stužkovú teraz a síce som tam mala priateľa, aj niektoré moje spolužiačky, ale väčšina báb mala buď kamaráta alebo dokonca kamarátku či sestru... Tu vôbec nejde o nejaké partnerstvo, nie je ani žiadny povinný partnerský tanec (pokiaľ viem)... Aj väčšina chalanov mali sestru, keďže nemali priateľky :)

swistica

Vlastne mame na Slovensku stastie, ze mame len stuzkovu. V USA maju stale nejake plesy a stale riesia kto s kym pojde. :-)

ahjajjaj

ja som toho času uvažovala, či si nepozvať na stužkovú kamaráta, aby som sa tak dlhý čas nenudila. Bála som sa však jednak odmietnutia, jednak toho, že si to inak vysvetlí, tak som sa rozhodla sa ho radšej nepozvať a tú stužkovú si statočne odtrpieť v samote.
Tak aj bolo. Keď to už bolo neznesiteľné, išla som domov.
Stretávka zo strednej už taká nebola.

Pali27

Ja som zažil podobnú situáciu, nemal som koho pozvať, nakoniec som tam ani nemal žiadnu partnerku a bol pokoj. :D Ženy kamarátov sa tam s nimi potom hádali, lebo sa ožrali a ja som pil ďalej, ale nemal som sa s kým hádať, to bola tá jediná nevýhoda :D