Dobrý deň včera na fotbalovom zápase ma protihráč podkopol a prisadol som si pravú nohu v kolene mi akoby puklo pociťoval som veľkú bolesť ta po chvíli prešla dohral som ešte 10 minút do polčasu s kolenom som mal plny pohyb s miernou bolesťou na večer mi koleno začalo tuhnut + som si ho ľadoval a dal Ibalgin gél teraz teda na další deň môžem s bolesťou koleno vystrieť a cez bolesť ho nemôžem pokrčiť mám ho mierne opuchnuté z bokov viac s vnútornej strany myslite že to bude len natiahnuté alebo aj niečo horšie ? Podobne sa mi už stalo aj na zápase v halovom turnaji tiež som si prisadol nohu a puklo mi v nej no už si nepamätám čo som s tým mal na další deň ale doktorovi som vtedy neisiel s prešlo to samé .
Úraz kolena pri futbale
Najlepsie bude ist k lekarovi - röntgen a magneticka rezonancia. Podla opisanych priznakoch ti tu nikto nic nediagnostikuje a ak aj ano, verit tomu nemozno. Ja som napr. chodila so zlomenou nohou a aj doktorka tvrdila ze to bude len podvrtnute. Röntgen potom ukazal zlomeninu. Ale nakoniec je to tvoje zdravie.