Problém

Príspevok v téme: Problém
Kajkaa

Ahojte chcela by som poradiť s priateľom sme spolu dva a pol roka máme spolu už dieťa ale nežijeme spolu bývame od seba pár minút. Ale už ho tak nemám rada ako predtým mám ho rada ako súrodenca len on je do mňa šialené zamilovaný už sme sa v minulosti rozišli len z jeho strany to nebolo bohvieaké tak som sa s ním dala radšej dokopy. Proste zakazuje mi nosiť sukne legíny tričká s výstrihom a podobne môžem ale iba keď je so mnou nemôžem chodiť s kamarátmi von ani nič . Len on chodí do práce a tam je skoro celý deň s ja musím byť doma alebo s malým na prechádzku. Potrebujem poradiť čo by som podľa vás mala robiť pravdepodobne teraz má pri ňom drží len nás pol ročný syn. (On ho nechcel ani jeho rodina dával mi do rúk peniaze na potrat len som to odmietola a akosi to akceptoval a má ho rád ale keď príde má ho na rukách 5min a potom ho dá do kočíka a ide domov hrať playko alebo na mobile šťuka vraví mi že dospel alebo Tom dosť pochybujem.)

lukco85

AKO NECHES MI VARI POVEDAT, ZE TI TAKYTO VZTAH VYHOVUJE. JA BYXT TEBOU, TAK BY SI MALA ODSIT, NACO TI JE TAKY PSYCHOPAT, KTORY TA NIKAM NEPUSTI ANI NIC, TAM PROSTE DOVERA NIE JE

ahjajjaj

keby bol do Teba šialene zamilovaný, nebývali by ste každý zvlášť. Či Ty bývaš u rodičov a tam sa nechce k Tebe prisťahovať?