Co vlastne chce?

Príspevok v téme: Co vlastne chce?
nosex

Ahojte
Mam prveho frajera, on ma 29 ja mam 27
Sme spolu 2 a pol mesiaca.
Problem je ten ze on akoby nevedel co chce.
Mam chut sa milovat, zacneme, robil mu oral a zrazu povie prestan a je koniec, zdvihne sa a ide prec. Alebo ho zacnem bozkavat na tvar, krk a on sa zacne smiat, odtiahne ma a ide prec. Zacnem ho objimat a bozkavat, chytam ho za rozkrok ..vzdycha a neskor sa zase odtiahne a povie ze ideme naprik. ked sme v aute. Ked sa ho spytam co sa deje, tak Nic!
Ked si piseme ze niesme spolu hej, tak piseme a on mi pise ze tuzi po mne, chce sa milovat a zacne ma prosit aby som mu zavolala a vravela ako mu to robim a chce masturbovat po telefone ..a ked sme spolu tak to nechce! Coto ma znamenat? Uz mam toho dost! Stale len cez telefon a naozaj nie a nie!
Tak sa pytam sama seba ale teraz aj vas, co mu je? Aky ma problem? Nechxe sa o tom bavit a stale to zahovori niecim inym, ze Musim ist uz, Niekto klopal, Zabudol som toto a hento ..
Po telefone tuzi to robit a masturbuje ale v skutocnosti na to nedojde. Co s nim mam robit? Ked som mu raz v zlosti povedala ze si najdem ineho , tak s chladnostou anglicana reagoval ze:
.. Pch.. chapete?

ahjajjaj

keď máš prvého frajera, ako vieš, čo sa s ním má v sexe robiť? To si nejak príliš akčná, nezdá sa Ti? Nemala by si ho nechať, nech dobýja on? To sa rovno môžeš hocikomu ponúkať.
POdľa mňa má babu, ktorej chce byť verný. Sex po telefóne a masturbácia je niečo iné, ako naozaj. A možno sa bojí, že chytí od Teba pohlavnú chorobu, keď ho ideš znásilňovať.

Radimira

Mozno ma nejaky blok, alebo ho ty az tak nepritahujes..
kazdopadne mi to pride tak, ze je to chumaj, ktory si ta nevazi.