Poradite mi ako umyvat zachod? Kefa zostava spinava. Akoze ju vycistit? Nieto sa koho opytat
Ako sa umyva?
Prave preto ju menim celu, lebo tiez som este nevidela nahradne plastove hlavice v obchode. Ako urcite existuju nejake dezinfekcne roztoky, ale nakolko je to ucinne.. neviem. Je to vyrobok bez ktoreho by som sa zaobisla, ale nechat spinave WC mi tiez nepride zrovna hygienicke.
Tak to robim veruze aj ja. Zostavaju na kefe ale exkrementy. Tuto spinu neviem odstranit.
Jedine moje "cistenie" kefy spociva v tom, ze potom co dodrhnem WC, ju strcim pod prud vody, ktorym splachnem, necham trosku odkvapkat a spat do stojana. Uprimne, neviem, co viac by som este mohla urobit. Vacsinou kefu raz za rok vymenim, nech je aka taka hygiena v tej kupelni, ale na 90% sa mi zlomi rucka este skor..
Je to inak celkom zaujimava otazka, lebo uz dlhsie rozmyslam nad kupou takej eko kefy, kde sa daju menit hlavice, ale vraj nesmie ostavat mokra (rucka je drevo a v hlavici stetiny, tak aby to nezacalo hnit). Ale toto si neviem predstavit, ako to mam zrealizovat v panelakovom byte tak, aby mi ju napr. dieta nestrcilo do pusy a pod.