Ahojte, ani neviem, či to sem patrí, ale skúsim. Chcela by som Vás poprosiť o rady, tipy ako si nebrať veci príliš k telu, k srdcu.
Nerozumiem niektorým ľuďom. Nerozumiem prečo sa každý stará do druhých,ale na seba sa nepozrie. Prečo ohovárame, závidíme, šírime lož a polopravdy, súdime druhých bez toho aby sme ich osobne poznali? Prečo riešime ako kto vyzerá, kde kto pracuje, kastujeme ľudí podľa vzdelania alebo práce. Ak niekto nemá úžasnú kariéru je neúspešný. Riešime postavu, tvár, vlasy.. Načo je to dobré? Čo z toho ľudia majú? Teší ich to? Alebo si nejakým spôsbom hladkajú ego?
Ako mám byť viac asertívna? Napríklad mňa keď niekto urazí alebo má nejakú hlúpu poznámku, či povie niečo ironické, mňa nikdy nič vhodné v tej chvíli nenapadne, neviem ako "odraziť" útok.
Ako si nebrať veci príliš k srdcu?
„Prečo ohovárame, závidíme, šírime lož a polopravdy, súdime druhých bez toho aby sme ich osobne poznali? Prečo riešime ako kto vyzerá, kde kto pracuje, kastujeme ľudí podľa vzdelania alebo práce. ” - Pises to stylom, akoby to robis aj ty. Mozno tu je problem.
Btw. Mat tak tvoje problemy.. jednoducho taketo veci ani neries, lebo sa zblaznis.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Možno nie je tak dôležité odraziť útok navonok ako vo svojom vnútri. Myslím, že tu veľa po a telesný pohyb a šport, robí pohodu v duši.