Abstinencny prizrak

Spammer

Filmy - nahlasil som Harlyho kontrole youtube, aj za ten nazov Warcraft, mali by ho bloknut za porusovanie autorskych prav a aj za tvoje spamovanie.
Inak dik za to, ze si to tu takto dal, inak by sa to nedozvedeli.

Hatatatla

Tak ktovie v akej kvalite to bolo.. Neviem nesom si vedomý toho čo to bolo. Kupoval som to od typkov na intraku, ktorí mali stále niečo iné. Bohužiaľ som sa nad tým nepozastavoval.

momentik

to mas pravdu, preto ludia zhanaju biokvalitu a v zahranici a pod. mal si v biokvalite? tak to obdobie musis preckat, kym to uplne neprejde.

Hatatatla

Ďakujem ti za odpoveď, áno tomu rozumiem. Aj ako som písal moja telesná váha je 96kg, takže telo má čo robiť, aby sa zbavilo jedov + viem, že kvalita trávy ktorá je tu na slovensku je na inej úrovni ako v krajinách kde je legálna. U nás je plná syntetických kanabinoidov rôznych postrekov a podobne (aby viac písala, žiaľ za následok zdravia). No viac ako fyzické zotavovanie ma trápi to psychické. Nemôžem povedať, že sa idem zblázniť ale není to nič príjemné.

momentik

hatatatla, ak to tu najdes, tak telu trva asi 2-3 mesiace, kym sa ocisti, preto mas aj stale smad, lebo telo sa cisti od jedov, potom by to malo byt dobre.