Plno zazitkov a nič z toho

Príspevok v téme: Plno zazitkov a nič z toho
BornPessimist

Citate dobre.žiadne zazitky ani vztahy vas šťastnými neurobia.20-rocni si to mozu mysliet.ide len o to ako máte chémiu v mozgu a ako s nou dokážete pracovať.ja som rodeny pesimista a tak logicky mi asi nic nemoze vyjst nie?nejaky cas som sa nutila do optimizmu,aj som uverila,ze som prekonvertovala na optimizmus.v skutočnosti sa nic nezmenilo.akurat som znechutena,ze zo snahy mi nevzisiel stastnejsi život.ale skuste sa trhat za externymi faktormi,kludne,ako dočasne riesenie môže byť.Koniec monológu.

Zuzka8

Jo Born, tak rob toľko, koľko Ti telo a myseľ dovolia a rob to pravidelne.
Pri chronickom únavovom syndróme sa napr. odporúča začať s 5-15 minutovými prechádzkami, neskôr ak sa dá zvýšiť o 5 minút, až na polhodinu. Ľudia, ktorí iba cvičili, nemali až tak dobré výsledky, ako tí, čo sa prechádzali. Výsledok sa ukázal zreteľne až o rok. No čo, buď nebudeme robiť nič a stav bude stagnovať, alebo urobíme to, čo naše sily zvládnu, v miere, a náš stav sa zlepší postupne. Čo je lepšie?
Neviem aký máš problém, ale určite Ti lekári povedali, čo máš robiť.

BornPessimist

Co sa tyka konickov suvisia s mojim pesimizmom.venujem sa tvorbe a tvoriť mam chut len ked som takto znechutena.poznáte horsiu kombináciu problémov ako som ja?ja veru nie.poznam ludi,co objektivne maju horsie problémy a vedia byt spokojni.ja to proste neviem a uz ked nemáte 20 tak si nemôžete povedat,ze sa to spraví vekom.zostava vam len pisat na fora,ze sa vam aspon na chvíľu ulavi.

BornPessimist

No pokial uz máte dlhodobu chorobu pri ktorej sa mozete hýbať len obmedzene(a ziaden lekar vam nepovie,ze kolko toho vase telo znesie)a za sebou zazitok,kde ste skoro umreli tak uz aj na ten pohyb si dávate bacha.a kadejake magnezia,valeriany som skusala.tryptofan zalezi ci by mi sadok s liekmi,ktore beriem roky. Tak si užívajte vy co sa mozete "liečiť "pohybom a co vam zaberaju nejake vyzivove doplnky.ked som mala 20 tiez som mala nadeje.

ahjajjaj

Chémia v mozgu sa môže meniť. Po 20 minútach intenzívneho pohybu sa začína v mozgu produkovať serotonin.
Aj niektoré potraviny obsahujú enzým tryptofan. Ten je dostupný aj ako potravinový doplnok na lepšiu náladu a dobrý spánok. Samozrejme, ak chceš ako rodený pesimista aj zomrieť, nik Ti v tom nebráni.

Kalgan1

Zabudni na "pozitivne myslenie" a podobne veci. Bud taka aka si, rob co ta bavi, splnaj so svoje sny, tuzby, vyuzi svoj potencial. Neexistuje nic ma svete, co ta bavi? Nemas ziadne konicky, volnocasove aktivity, priatelov? Je vela dovodov mysliet si, ze vsetko je na velke H ale rovnako plati ak opak. Treba byt realista a byt si vedomi toho, kde su tvoje hranice, ze totiz nedokazes zachranovat cely svet. Skus najprv zachranit seba. Napr. tak, ze budes clovek, ktorym chces byt a citit sa vo vlastnej kozi dobre. Na to ostatne sa mozes vykaslat, nikto nebude tvoj zivot zit za teba.

mirec411

Neurobia? Fakt nie? :D
Nemala by si hovoriť za seba? No dievča, ty nedokážeš vydržať ani sama so sebou. Asi ťa baví len večná kritika a sťažovanie sa aj na let čmeliaka. Koniec zbytočného písania.