Mam strach

Príspevok v téme: Mam strach
Deny21

Zdravim všetkých..neviem či tu niekedy bola podobná tema ale potrebujem niekde povedať svoje pocity..mam 20 rokov a ešte som nič zaujimave nezažila...žiadnu lasku nič...už dosť často mam obavy že zomriem mlada bez zážitkov lasky(veď stava sa všeličo) alebo prespim mladosť a potom si to budem vyčítať...dennodenne nato myslim normalne akoby som cítila "zubatu" za dverami..aby bolo jasné nemam ani tak strach zo smrti ale stoho že nestihnem nič zažiť.....tak rada by som zažila aspon raz lasku...čo mam robiť?

Deny21

dobreuz- som vazne chora takže obavy sú na mieste ale o svojej chorobe tu nebudem pisat...to je jedno

Ďakujem všetkým ktori ste sa snažili poradiť

Kalgan1

Tak "zazitky" (aspon vacsinou) nepadaju volne z neba, ale treba robit aj nejaku aktivitu. Nemas ziadne konicky? Nieco, co ta bavi? Nechces nikam cestovat? Nerobis ziaden sport alebo nejake volnocasove aktivity? Nemas ziadnych kamaratov? Chodis do skoly? Do prace? Ja by som sa na tvojom mieste sustredil na to, mat ako tak naplneny zivot. Laska nepride z cista jasna, netreba sa nahlit hned do prveho vztahu, ak toho druheho poriadne nepoznas, aby si potom nebola velmi nemilo prekvapena... Si este mlada a mala by si sa sustredit ma svoje sny, ciele, cestu a mozno na tej ceste stretnes niekoho. V prvom rade netreba hned depkovat. Treba ist dalej a ist si za svojim. A mozno pomoze aj nejaka hlboka introspekcia - inymi slovami hlboko sa nad sebou zamysliet a zodpovedat si otazku, ci si takym clovekom, akym by si chcela byt. Ked to nevies, frajer ti v tom moc nepomoze.

ahjajjaj

Tiež si myslím, že človek musí niečo zažiť, čo robí život krajším. Na Tvojom mieste by som sa napr prihlasila na kurz nordic walkingu.a po absolvovaní kurzu by som chodila na stretnutia.

Mizantropka

Chod na zoznamku,najdi si tam niekoho,zazi si dva niekolkorocne vztahy,ktore skončia a ta chut ta prejde.chce to len zle skusenosti.

Milocika

Moja, si mlada, uzivat zivot si mozes aj sama bez frrajera, najdi si kamaratov, cestujte, vzdavaj sa, bav sa a ked zacnes akceptovat samu seba a budes so sebou spokojna stretnes aj svoju lasku...

Tutanchamon_xD

Zase táto láska :D prečo chcú všetci mladí zažiť lásku v mladom veku ? Pretože v tedy sú telá ľudí najkrajšie ? Pretože v mladosti je to viacej vzrušujúcejšie ? Prečo, keď si poriadne nikdy nič nezažila, tak prečo nechceš radšej zažiť napríklad perfektnú dovolenku pri mori ? Alebo ísť na celý víkend na chatu, niekde do hôr, či niekam do kúpeľov zrelaxovať telo, alebo ísť na nejaký zájazd ?

Prečo zase práve láska ? To už fakt nevedia ľudia žiť bez lásky ? Ktorá v podstate pri viacero pároch chabne každým týždňom viac a viac ? Prečo si sa zamerala práve na lásku ?