Ako je to mozné?

Príspevok v téme: Ako je to mozné?
Prezyvka888

Ako je to mozne? Nedokazem pred mamou nic utajit.Napriklad zacala som sa stretavat s jednym chalanom od nas , pol roka jeho meno nespomenie a zrazu ked som s nim bola tajne von, teda nevedela o tom, z nicoho nic uz dva posledne dni zrazu spomina jeho meno.Potom dalej praca, nasla som si firmu a poslala ziadost.Doma som vsak nic nepovedala.V den ked som mala ist na pohovor , som nasla doma odkaz ze ta robora je tazka.A presne tam bola napísana robota do ktorej som sla.Odkial to vedela????Nechcem jej momentalne nic hovorit co robim a tak lebo to zacne riesit a ja nemam silu oponovat.Teda niesom silná, skor slaba takze podlahnem jej a nebudem mat nikdy ani robotu ani vztah.Pre nu mam mat aj vztah aj robotu dokonalu, lenze priatela ktoreho mi chce vybrat ona a bola by s nim spokojná mne sa nepaci.Ked najdem iného, nepaci sa jej.Takze preto chcem pre nou utajit niektore veci ale neda sa to.Odniekial to vzdy zisti nikde nechodim nikomu nic nehovorim tak skade??Len som s nou doma.To je vsetko
???

simiona

Ako?

1. Vie čítať myšlienky.

2. Keď ti to hovorí, iba tak triafa a podľa tvojich reakcií vie, či triafa dobre alebo zle a tak pokračuje.

3. Má všade známe a kamaratky, čo jej vždy povedia, kde si bola a s kým. Ty ich síce nepoznáš, ale ony teba áno, možno im ťa tvoja mama ukazovala na fotkách.

S poslednou možnosťou som sa stretla, tiež som nechápala, ako jedna kolegyňa o mne vie nejaké veci, až som zistila, že neďaleko odo mňa býva brat jej frajera. Lenže ja som nevedela, ako on vyzerá?

petroneta

"o chlapovi ktoreho si vyberies, ti povie zle veci, ze bol alkoholik v minulosti, alebo ze v minulosti podvadzal zeny, ako sa rozhodnes ? Podla seba, ci podla nej?"
poďakovala by som jej za názor, a známosť s daným človekom by som ďalej nerozvíjala. Zneisťuje Tvoje rozhodnutia, ale preto, že má viac informácií a skúseností. Skús to brať ako benefit, nie ako ohrozenie.

Prezyvka888

petroneta: Zneistuje kazde moje rozhodnutie a ja som si tiez nie na 100% ista ci robim dobre. Preto ma to serie.Predstav si napriklad, ze o chlapovi ktoreho si vyberies, ti povie zle veci, ze bol alkoholik v minulosti, alebo ze v minulosti podvadzal zeny, alebo hocico ine, a teraz ako sa rozhodnes ? Podla seba, ci podla nej? Nemala by si strach ist do toho vztahu? To je otazka na teba.

ModraObloha

Čo takto zaheslovať si PC, prípade vymazať historiu ? Intuícia môže byť silná ale aby vedela to čo si písala neni možné len z pohľadu na teba pretože si jej dcéra.. to nedáva zmysel.. možno by si si mala viac strážiť osobné veci a problém vyriešený

petroneta

keď som čakala staršieho syna a bola v najranších štádiách tehotenstva, mňa ani nenapadlo, že som tehotná, ale moja mama už povedala môjmu otcovi, že čakám dieťa.
Vraj sa mi pozrela do tváre, a mala som taký výraz, ktorý mala ona, keď bola tehotná.
Nerieš, čo mama vie a čo nevie, rieš si život sama.

kecyKecy

Dobre si sa na seba pozrela do zrkadla? Nemas to na cele napisane vsetko? A si pre mamu ako otvorena kniha. No vies, to je taky svet teraz, zlu dobu si si vybrala pre zivot. A mozno sa jej vsetko o tebe snivalo a kazdu noc sa jej vsetko sniva.