Zdravím , potrebujem o radu či neviete niekto čo to je ... začalo to pred 5 rokmi keď som v tme začal vidieť biele bodky , neriešil som to . Pred rokom som ich začal vidieť aj cez deň alebo ked je menej svetla , vidím čierno biele malinké bodky ktoré sa nehýbu , pred pár dňami začali aj záblesky (skôr nejaký flak ktorý do sekundy zmizne) , keď sa pýtate prečo som stým nešiel lekárovi tak odpoveď je že som bol skoro všade a povedali mi že mám zdravé oči a nikto nato nemože dojsť ... pripadá mi to že sa to zhoršuje , prácu mam v kancelárii v noci pri počítači ... niekto nejake rady či skusenosti za odpovede dakujem
Vidím čierne a biele bodky ....
Neviem ci som divna ale ved to sa obcas stava aj mne, podla mna je to kvoli svetlu nejako, proste normalna vec
Pravda, to sa vôbec nemusí týkať iba očí, treba sa skúsiť objednať na neurológiu
Možno by bolo dobré ísť na nejakú súkromnú kliniku, kde ťa len neodbijú ale fakt sa snažia zistiť čo ti je
nemusí to byť očná, ale neurologická záležitosť. Teraz som bola na neurológii s pani, ktorá sa sťažovala, že vidí dvojmo. 4 mesiace jej dávali očné kvapky, stav sa nezlepšil. Teraz ju konečne vyšetria aj na neurológii, a dačo jej aj našli.