Sklamanie z naj kamaratky

Príspevok v téme: Sklamanie z naj kamaratky
SklamanaRebeka11

Ahojte, pred tyzdnom som mala stretnutie s kamaratkou. Pozname sa od malicka , vyrastali sme spolu aj chodili na zakladku a strednu skolu. Potom sme sa rozdelili a kazda isla na vysoku skolu, Erazmus, nasli sme si priateľov, obe sme sa vydali. Keasne obdobie, vsetko dme spolu prežívali. Ako vo filme. Stale sme v kontakte, chodíme do kina, na večere, kozmetiku, proste sme naj kamaratky a stale nam to drzi.
Teraz sme sa stretli po troch mesiacoch, obe sme mali narodeniny tak sme si priniesli darceky. Ja som jej kupila knihu za 19,99, kozmetiku v hodnote 15 e, a nejake jej obľúbené sladkosti. Viem ze to chcela, ze to ms rada. Vzdy sme si kupovali darceky do 40€, to bol nas limit.
Od nej som dostala vino (VIE ze nepijem!, a keksiky v doze ktore nemozem - velmi dobre vie ze mam alergiu na orechy, a malu detsku loptičku lebo je na nej pekna ovečka!!!....) ...
viem ze si platia vysoky nájom za dom, no zaroven viem ze obaja maju velmi dobre platene pozície.
Zostala som smutna po stretnuti, Ano aj kvoli darceku lebo vzdy sme si davali pekne vyuzitelne veci ktore sme navzajom vedeli ze chceme alebo ze sa nam nieco paci.
Prislo mi to akoby na mne najviac chcela ušetriť a zobrala len nieco z domu. Som z toho sklamana, smutna.. prosim, nezahadzujte ma tu ze som chcela dostat drahy darcek. Len mi ide o princip... ked vie ze nepijem a vie ze nemozem orechy, a dostanem od nej presne to?
Správala sa cudne, moc zisťovala ako sa mame s manželom ako sa nam dari ako zarabame ci chceme dieta atd.. az moc sa pytala, inokedy to tak nebýva. Nebiem ci sa nieco deje, bolo to cele cudne..

Blassa

Co sa tyka toho “cudneho detailneho vypytovania sa”, to poznam. Nepisem, ze to musi byt aj pripad tvojej kamosky, ale ja mam takych, tiez sa uplne na vsetko vypytuju, porovnavaju, ci nahodou nemaju nieco “horsie” a ak nieco nemaju, hned to idu kupovat/zaobstarat si danu vec. A to tiez taki kedysi voobec neboli, az casom. To je tzv. slovenska zavist a potreba mat sa lepsie nez druhi a porovnavat sa. Take chore hlavicky. :)

bez energie

uplne chapem, ze si sklamana, aj ja by som bola, ale je vidno, ze nemala cas, to je cele. to sa stava. aj mne uz velakrat, niekedy zas nemam napad, energiu.
tie divne reci neviem, asi ona riesi nieco podobne, tak chcela vediet, co ty.
mne sa s kamaratkami deju horsie veci.

Bubliii

Myslim, ze do par rokov (ak nie skor) bude vase priatelstvo minulostou, bohuzial.. presla som podobnou skusenostou. Ste uz obe v zivote inde, riesite ine veci, stretavate sa menej a cesty sa vam pomaly rozchadzaju. A viem zo skusenosti ze prilisne vypytovanie vacsinou maskuje nejaky problem. Bud ma kamoska sama problemy, ktore ti zatajuje alebo tam proste nieco je v pozadi (zavist atd.) To ty o tom ani nemusis vediet.
Asi ti je z toho celeho smutno, ale veci sa deju presne tak, ako sa diat maju. Treba ich len prijat a ist dalej. Vsetci ludia, ktorych sme kedy stretli, nas nieco naucili - splnili svoju ulohu a mozeme ich nechat ist a uvolnit priestor novym ludom, novym zazitkom..
Prepac ak je to moc filozoficke :) ale ako som pisala, presla som niecom podobnym, trapila som sa, ze je vo mne chyba ale nakoniec som sa cez to nejako preniesla, nadychla sa a zacala odznova. Mozes sa s nou skusit porozpravat, ale vysledok ti nezarucujem. Niekedy je zial uprimnost tym poslednym klincekom do rakvy.

petroneta

ahjaj :-)
neviem určite, ale tuším swištica by napísala, že v takomto prípade pomôže už iba akupunktúra. :-)

ahjajjaj

z tohoto príspevku mi ostalo divne.
Napadlo ma, ako som po n rokoch chcela vidieť môjho bývalého profesora biológie z gymnázia. Tak som k nemu po mnohých rokoch zavítala, zazvonila mu domov... a rozprávala sa s ním...
napadlo ma, že som mu nič na svete nepriniesla.... ani fľašu, ani dezert, došla som s prázdnymi rukami....

Je veľmi starý a keď umrie, bude ma preklínať, ako som si mohla dovoliť prísť k nemu s prázdnymi rukami.... hrôza....asi musím navštíviť nejaké veštkyne a riadne im zaplatiť, aby som sa zbavila potom porobenia...