co si myslite o nezaveznom bozkavaní na discoa inych akciach??hlavne z pohladu muža na dievcataa..znamena pre vas ten bozk tak isto ako ked je od cloweka ktorho uprimne lubite??
bozkavanie na disco
nemozes porovnat bozk na disko s tym, ktory dostanes z lasky. A neviem co vsetci an tom nezaveznom uzivani, bozkavania sexovani vidia. Nie je nic krajsie ako mat staleho partnera, s ktorym s anavzajom milujete a potom tie bozky a vsetko ostatne stoja za to. Bez lasky nemaju zymsel ani bozky
ahoj neviem ci uvazujes nad tym ci sa nezavazne bozkavat alebo to uz praktizujes..no kazdopadne...ja zijem v zahranici a rada idem na disku, tu na diskotekach drinky robia velmi silne takze staci vypit dva a som pekne na toto,uprimne povedane stalo sa mi par krat ze som sa bozkavala s osobami ktore som uz potom nevidela,mozem povedat ze je to absolutne o nicom..s odstupom casu si clovek uvedomi ze je to ubohost,ale skusenosti su skola zivota...
ja som sa na disko bozkaval len raz a to som bol velmi opity za triezva by som nic take nespravil a teras to aj tak trochu lutujem lebo som vlastne podviedol prijatelku uz nikdy nespravim taku chybu.
KAMO, TO HADAM NEMYSLIS VAZNE?
ved je to chore.Preco by si sa mal bozkavat s clovekom ktoreho ani poriadne nepoznas a nie to este lubis. Nechapem co vas k tomu vedie.Puberta co??? Tomu sa povie DNO- v mojom slovniku. A este nechapem to ,,nezavazne ,,bozkavanie. Ved bozk je prejavom citu- ucty , naklonnosti... Fakt tym tvojim myslienkovym pochodom nerozumiem!!!Sory!!!