Priatel ma za mnou prist do Londyna a mam prave mat ten tyzden menstruaciu (a aj ju budem mat, lebo beriem tabletky na jej upravenie uz pol roka od operacie), takze neviem, oddialit to asi nepojde. Mozte mi napisat (zienky i muzi), ako vnimate sex pocas menstruacie? Je to nebezpecne? Nechcem zniet nevzdelane, ale vsade sa pise nieco nove a uz neviem, co si z toho mam vybrat! Prosim nazory...
ako vnimate sex pocas menstruacie?
no, ja by som to vnímala, alebo to vnímam úplne v pohode, nevidím v tom nič mimoriadne:)
sedmikraska, to je zaujimava myslienka, ale neviem si to predstavit, kde by som pak ten tampon hladala.. ono je to priatel tak kusok dost "obdareny", cize by som tampon nasla asi az po roku :-D
Daj si normalne tampon, snurku zastrc dovnutra, lubrikacny gelik a ani nemusi poznat, ze mas kramy :) Len ta snurka ide potom tazsie najst, Prinajhorsom pockaj nech nasiakne a normalne ho vytlac
Mna to bolelo asi cca prve dva dni...ale brutal, potom to uz bolo v pohode
dakujem kocky, toto ma povzbudilo... lebo fakt by som takto nerada premrhala par dni, co spolu budeme :)) a inak sex ma celkovo obcas boli, lebo s priatelom nie sme tak casto, takze trosku viac bolesti znesiem.. aj tak je to potom neskutocne uzasne, ze na bolest si ani nespomeniem :))
je to úžasné, aj počas menzesu. Milovala by som sa tak stále
aj my sme to vtedy robili, ale mňa to potom veľmi pálilo a štípalo.
je to dobre aj pocas. ja to robim vzdy aj vtedy
ziadny problem,ale jasne ze len s kondomom
ja by som to cez krámy nemohla raz sme to skúšali ale len prstom a strašne ma to bolelo tak čo by to bolo pri sexe..ale šak je to na vás:-))