ako vnimate sex pocas menstruacie?

Príspevok v téme: ako vnimate sex pocas menstruacie?
D_nika

Priatel ma za mnou prist do Londyna a mam prave mat ten tyzden menstruaciu (a aj ju budem mat, lebo beriem tabletky na jej upravenie uz pol roka od operacie), takze neviem, oddialit to asi nepojde. Mozte mi napisat (zienky i muzi), ako vnimate sex pocas menstruacie? Je to nebezpecne? Nechcem zniet nevzdelane, ale vsade sa pise nieco nove a uz neviem, co si z toho mam vybrat! Prosim nazory...

honey

aj my mávame s chalanom sex cez tjetok dni.. je to super lepsje ako normalne.. a zevraj aj pre chalanov je to lepsje pretoze je tam teplejsje ;) tagze sa nicoho neboy... :))

D_nika

sedmikraska, to je zaujimava myslienka, ale neviem si to predstavit, kde by som pak ten tampon hladala.. ono je to priatel tak kusok dost "obdareny", cize by som tampon nasla asi az po roku :-D

sedmikraska

Daj si normalne tampon, snurku zastrc dovnutra, lubrikacny gelik a ani nemusi poznat, ze mas kramy :) Len ta snurka ide potom tazsie najst, Prinajhorsom pockaj nech nasiakne a normalne ho vytlac

D_nika

dakujem kocky, toto ma povzbudilo... lebo fakt by som takto nerada premrhala par dni, co spolu budeme :)) a inak sex ma celkovo obcas boli, lebo s priatelom nie sme tak casto, takze trosku viac bolesti znesiem.. aj tak je to potom neskutocne uzasne, ze na bolest si ani nespomeniem :))

kavenka

ja by som to cez krámy nemohla raz sme to skúšali ale len prstom a strašne ma to bolelo tak čo by to bolo pri sexe..ale šak je to na vás:-))