Preco sa zena potrebuje opriet o chlapa?

Príspevok v téme: Preco sa zena potrebuje opriet o chlapa?
D0D0

Preco podla vas vela uspesnych zien, napr. podnikateliek alebo manazerok na vysokych postoch, dobre zarabajucich, ma potrebu "opriet sa o chlapa"? Ved su sikovne, sebestacne, kludne by vedeli existovat aj bez neho (nebavime sa o sexe), tak preco povedia, ze potrebuju mat ako oporu pri sebe chlapa? Ako to podla vas citia, preco nevedia byt spokojne aj bez neho? Nie je to len ako pozlatko a ego, ze som uspesna v pracovnej oblasti, tak chcem sa ukazat, ze zvladam aj rodinny zivot?
Viete, ak muz v podstate zivi zenu, ze je na nom zavisla, tak nepoviem, ze je v tom nieco ine, ale preco ho potrebuje, ked nemusi?

bab

Absolutne nesuhlasim s kecy.
silna zena sa nepotrebuje opriet o chlapa. Moze ale nejakeho mat, pretoze ho miluje, to nieje opretie sa. To je stale sebestacnost a sila, ale proste spolocensky tvor. Nieje v tom opretie. Opretie je slabost. Vzdy je to slabost bytosti.

kecyKecy

Keby platilo, ze "zena sa nepotrebuje opriet o chlapa", (pripadne aj naopak), neexistovali by ziadne vztahy, ziadne spolocenske kontakty, ved clovek je tvor spolocensky a spolu sa lahsie zije...teda prevazne - ...co su to za hlupe otazky toto? Ved zena je tvor stvoreny k tomu aby sa musela o niekoho opriet! Aj ked castokrat sa to vyvrbi uplne naopak, zeny su tie silnejsie. Povedzme si to konecne otvorene: muzi su tu pre zeny! Len velmi malo je tych muzov, ktori toto vnimaju vobec...!

petroneta

človek je tvor spoločenský a tak, ako sa žena potrebuje oprieť o chlapa, tak aj chlap o ženu. Aspoň ja to tak vnímam, odkedy sme sa s partnerom našli. Podporujem ho v tom, čo robí, a dbám o to, aby bol zdravý, varím mu, starám sa oňho. A ja sa cítim ľahšie, keď ma zavezie k mojím rodičom a čo neviem ja spraviť, napr. opraviť bránku alebo podobne, on s tým problém nemá.
Koncerty, divadlo. Tiež je lepšie, keď tam človek nejde sám, ale s podobne založeným partnerom.

Idriss

Nemáš čo na robote keď takéto veci riešiš preboha. Veď nech sa každý opiera o čo chce a robí si čo chce. Veď človek je spoločenský tvor .Zi a nechaj žiť