Dobrý deň
Neviem s kým by som sa o tomto porozprávala. Nechcem zaťažovať rodičov ,lebo viem ,že by to riešili...
Mám 16 rokov a nerada sa zapajam do nejakých drám v tomto našom teenegerskom živote...nepijem,nefajčím,nedrogujem,nechodim na party,nikdy som nemala frajera .Nie ,že by ma nijakí nechceli prave naopak ,ale ja nechcem. Som vždy ku každemu milá a aj pomožem a som spoločenska nie som nejaka hanblivka alebo šprtka ako z toho popisu to može vyznieť :)) k veci už. Dnes na mna 4 dievčata hovorili pred všetkymi ako ma nenavidia.Nikdy som im nič nespravila ani ma nepoznaju.Viem ,že by som si nemala z toho nič robiť. Neviem sa ale s tym zmierit ,lebo som na každeho mila a nikomu nič nerobim. A chcem sa spytat prečo to robia ? Velmi mi to je luto hovorili to vela ludom aj tým na ktorých mi zaleží
Ohovaranie pomoc
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
asi dačo vyžaruješ zo svojho outsiderstva, teda to nepijem, nefajčím, nemám frajera, nie som frajerka, a to ich poburuje, preto sa tak vyjadrujú. Je to také puberťácke a nezrelé z ich strany, oni to teraz možno tak cítia, lebo v Tebe vidia to, čo sami dodržiavať nechcú, ale neskôr sa to zmení ako dozrejú.