Hnevam sa na jeho minulost

Príspevok v téme: Hnevam sa na jeho minulost
Katrenka

Ahojte ludia. Trapi ma jedna vec v hlave, potrebovala by som pocut pohlad na vec.
Moj priatel kedysi chodil v minulosti so svojou expriatelkou o ktorej tvrdil ze ju miloval, ale podviedol ju. Rozisli sa nakoniec pre uplne iny dovod....
Po dlhsom case spoznal mna, vsetko vyzeralo byt idylicke, tento fakt som nevedela. Asi sa s tym hanbil priznat, neviem. Odkedy to viem som na pochybach, mam strach ze to bude schopny urobit aj mne. V podstate ma trapi to co urobil kedysi inej, akoby citim krivdu za nu.
Viem ze sa teraz snazi, robi pre mna maximum, ale mam v hlave chrobaka a som z toho po veceroch ked zaspavame nestastna. Pretoze ked je vonku len trpnem ci sa niekto nepritrafi.
Zazil niekto tento pocit? Nechcem si kazit vztah a sudit ho za jeho minulost.

Katrenka

Dakujem vam za reakcie. Budem sa snazit netrapit sa. Ide len o to ze tym ako nechcel hovorit o svojej minulosti tak spociatku klamal. Vyjadrenia ako nikdy nepodviedol a nepodvedie. Ako by si nikdy na sex nehladal inu...v tomto sa citim byt oklamana, vsetko som mu zhltla aj s navijakom a citim sa akojak naivna truba co si myslela akeho ma vzorneho priatela

som_muz

Nejak nevidim zmysel sa trapit tym, co by mohlo byt. Takto by si mohla rozoberat kazdeho chlapa. Lebo ved kazdy moze podviest. Zbytocne sa trapis.

ahjajjaj

vidíš, podvádzal on a bol si ňou istý, a zrazu bolo po istote, keď sa s ním rozišla.
Jasné, že trpel, keď istota zavelila na rozchod. Je snáď starší a zrelší.

Katrenka

Ano presne tak, co by bolo keby. Toto iste si hovorim aj ja. Zit v strachu co ak sa neda. Vysvetlil mi to ze si bol nou velmi isty, prakticky si ju nevazil. Bolo to pred rokmi, cize bol aj mladsi. Paradoxne trpel ked sa s nim ona rozisla...toto nevie moja hlava pochopit. Podvadzal ju ale spadol na usta on. Asi to bola ta karma ktora ho vytrestala.
Vo vztahu je myslim vsetko fajn, na obcasne nedorozumenia nemam pocit ze by daco nefungovalo. Neviem preco sa sprtam v jeho byvalom vztahu.
Hovoril ze boli stastni az postupne z neho vyliezali informacie z coho vyplynulo ze az taky spokojny vztah nemali.
Proste sa len bojim ze pride kriza aj u nas a on zlyha...
Trapi ma aj to, ze mi klamal o tej nevere len aby sa vykreslil v dobrom svetle...
Prepacte za vylev som len smutna

kikk04

Keď ťa podvedie bude to iba jeho chyba. On stratí teba ty aspoň sa zbaviš niekoho kto v tvojom živote nemá čo robiť :)))

kikk04

Keď ťa podvedie bude to iba jeho chyba. On stratí teba ty aspoň sa zbaviš niekoho kto v tvojom živote nemá čo robiť :)))

swistica

Hovori sa, ze karma je zdarma, tak mozno podvedies ty jeho :-) No ale vazne, pokial su ostatne veci vo vztahu ok, tak mu hadam mozes dat sancu.

ahjajjaj

myslím, že život má dostatočne veľa starostí a problémov aj bez tých vymyslených, že čo by bolo, keby, a čo sa stane keď.
Keď ma zajtra zrazí električka, moje deti ostanú sirotami.