Dnesna doba

Príspevok v téme: Dnesna doba
Zoznamkar

Zdravim,

Kedze som dlhodobo sam, taha mi ku 30tke a niesom moc spolocensky, tak som si na rady kolegov stiahol do mobilu Tinder a Badoo.
Nikdy som sa o taketo veci nezaujimal, tak som si tam hodil nejake 3 fotky a ked sa teraz preklikavam medzi tymi zenami tak ma az striasa normalne... 90% umele, namachlene ako kraslice, kozy vonku, miliony fotiek.... To som naozaj az tak zaspal dobu ???

puck

Na vacsine zoznamiek je kopa hnoja... ludia co stoja zato je ako safranu tam ale ked zistia o com su zoznamky ..odidu odtial prec

kesu123

S tymi zoznamkami je to vzdy loteria. Je pravda ze tam clovek narazi na vela individuii, sama som si stiahla presne tie iste zoznamky ako ty, pretoze som to v mojej situacii videla ako moznost sa zoznamit s niekym novym. Slobodna matka na materskej co byva daleko od rodiny (rodicia atd.) toho vela mimo domacej rutiny nezazije. :)
Neviem teda ako je to so zenami, kedze mne boli na zoznamenie ponukani muzi, ale tiez som bola zhrozena. 85% muzov chcelo iba sex a zo sposobu pisania bolo vidiet, ze to nie su "normani" muzi s ktorymi by sa dalo pokecat. Tinder mi pride povrchny kedze mozes pisat len s clovekom s ktorym mate vzajomny "match". Skor mi to pride, ze sa ludia tam chcu len hrat na nieco co nie su, alebo sa zabavit, alebo si myslia ze tam lahko zbalia zenu a uziju si. Cize ano hrozna doba.
Ale kazdopadne mozno ta to povzbudi, neviem, na badoo som sa zoznamila s terajsim priatelom a cele to fungovalo uz od prvej spravy co mi napisal. :) Statisticky by sa dalo povedat ze z 10 muzov boli "normalni" asi 2-3 s ktorymi sa dalo normalne pisat bez toho aby mi nedavali oplzle navrhy alebo sa nevyjadrovali ako z krcmy. Tym chcem asi povedat ze aj medzi tymi vsetkymi zenami co sa tam nachadzaju a chcu sa zoznamit je urcite aspon jedna alebo dve "normalne", len nie je lahke ich najst. Verim ze si z toho znechuteny. :)

Motorkar1

A tie zeny, ktore pre nich pracuju na polovicny uvazok, tak tie maju ake fotky? Volis si najst radsej niekoho vonku ako na strankach. Teraz uz je vsetko moderne, co nie je celkom normalne. Aj manzelstva by sa mali uzatvarat, dajme tomu na 50 percentny uvazok, lez nikoho to zatial ani vo sne nenapadlo...ale ono vsetko pride. Komu sa to chce riesit cele dni ze?

pp

Vitaj. Nezaspal, len este nevies, ze tieto predajne devy využívaju vsemozne zoznamovkove portali na distribúciu svojho pracovneho portfolia a relane si žiaden vztah ani nehľadajú.