Cavte vsetci, nie ste nahodou niekto studentmi farmacie? nemate pripadne nejake info(prijimacky, narocnost , kvalita...) diky moc
farmacia
Cavta vsetci, diky moc za info.
A este dodam, ze vyber je VZDY na kazdom z nas, predovsetkym v prevencii, kde ma vyznamne miesto aj strava a komplexne zivotny styl.
Moj nazor : aj studium na farmaceutickej fakulte je nielen zaujimave, ale aj potrebne a povazuje sa za narocne :D. Presne tak, ako studium chemie, biologie, mediciny, strojarstva, cudzich jazykov, zurnalistiky, atd. Studium predsa nema nic spolocne s casto "nezdravym" presadzovanim sa farmaceutickych koncernov. Mnohe lieky su naozaj zivot zachranujuce alebo skvalitnujuce...ziaden jednostranny pohlad nie je ten najlepsi v kazdodennom zivote, pravda je vzdy kdesi v strede. Prijemny den
to bolo dost primitivne damian ze by sa dali virusove a infekcne ochorenia znicit zmenou zivotneho stylu, si predstav ze by na svete neboli ziadne lieky , kolko ludi by zomrelo do tyzdna, ty musis mat tak 15 rokov ked pises take blbosti
Informacie? Zial, farma-spolocnosti su to, co ovplyvnuje cely zdravotnicky system vo svete a nedovoli, aby sa rozvyjala pravda o zdravi, o vyzive. Ludia sa travia chemiou namiesto toho, aby prestali 'zrat' ako prasce, pit ako zvierata. A farmacie na nasej hluposti a sprostosti zarabaju miliardy. A tolko chorob je tak lahke liecit upravou stravy a celkovou zmenou zivotneho stylu. Tak len tak dalej, hura na farmaciu!!!...
ahoj, ja som robila do kosic... ale nezdalo sa mi to moc tazke... keby sa to riadne mam cas ucit tak by to slo.. ale mala som tento rok statnice na inej skole tak som nemala vela casu sa to poriadne ucit... co ma dost mrzi.ale hadam sa na rok podari..no urcite to nieje med lizat tam jedna z tazsich skol to je..uz len ked si zoberies celu biologiu, celu chemiu na milion sposobov... latina... no ale je to pekny odbor a zaujimavy urcite, preto tamaj chcem ist..a s robotu potom prolem nemas ani s platom myslim ze najmenej by si mala mat 25 alebo 35 tisic... ako kde..pocula som ze jedna ma aj 70tisic a este auto ktomu:} ale to je take scifi:}}} jednoznacne skus, hlavne aby ta to zaujimalo a bavilo potom to uz pojde..ja dufam ze narok sa mi podari a budem spokojne studovat:}}} tak vela stastia..ak chces nechaj mi tu kontakt mail alebo tak a mozme viacej pokecat:}}paaaa
no ja som tam robila skusky tento rok myslim do ba a boli strasne narocne a aj skola je velmi narocna aspon co mi rozpravali ti co na nej studovali no zamestnanie mas skoro iste..preco sa pytas??